Sare098 Herkes anlaşmış gibi, ilay milay liya maya .. Bazıları kulağa hoş gelsede anlamı hoş değil maalesef. Evladın anne baba üzerindeki hakkı güzel isim koymaktır. Bundan dolayı anlamı güzel tüm isim önerilerine açığım 💜 Farklı hiç duyulmamış bir isim arayışında değilim farklı olsun diye uğraşırken biraz abartılıyor isim konusu , herkesin fikrine saygı duymakla beraber bunu dile getiriyorum 🥰 Kulağa hoş gelen anlamı güzel bir isim istiyoruz ama ne kadar araştırsakta sonuçlar hep maya gibi isimlere çıktığı için isim bulamıyoruz 🥲
Hazalaskin Sare098 yeni isim istemiyorsunuz sanırım klâsik isimlere bakın derim. Zeynep , Ayşe gibi. Benim kızımın adı Asel bu bebeğimin ismi de Cemre olacak inşallah
Ayseee60 Serra, Mihra, İkra, Zeynep, İnci, Duru, Asya, Ahsen, Defne, Hifa, Melek Elif bu isimler hem kulağa çok hoş geliyor ve anlamları da gayet güzel benim kızımın ismi İkra ❤️
aysah1525 Ayse4242 biz de Aybüke ve Elçin arasından Aybüke ye karar verdik Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah hepimiz 🥰
Melekabdullah Sare098 kizlarimin ismi Zeynep Hafsa Ayse Humeyra Nasipse dogarsa bide Meryem sare düşünüyoruz🥰
Zeynepkrkytlli Sare098 ben hep Asel istiyodum cennetteki bal ırmagi demek ama eşim begenmiyo ki zaten 5kiz bebekten 4ünun adı da Asel oldu isimden soğudum bugün laren diye isim gördüm çok beğendim ama eşim yeni isimleri begenmiyo belki siz beğenirsiniz Liya Lena Lisa vs tarzı isimler bana biraz kedi ismi gibi geliyo Kullananlar yanlış anlamasın ama bana kedi gini geliyo🌸
YldrmNUR Hazalaskin cehennem ateşi anlamına da geliyormuş. Bende kızıma koyacaktım vazgeçtim. Bir rivayete göre peygamber efendimizin ismi Cemre olan bir kadının adını cemile olarak değiştirmiş