Rezan_korkmaz Anneyim5818 19 haftalık bir gün önce özele gittim erkek dedi sonrası devlete gittim tahlili sonucum vardı almaya muane de oldum kıza benzio dedi pazartesi günü detaylı var onu bekliyorum bakalım ne diyecek
Anneyim5818 Rezan_korkmaz hadi hayırlısı bakalm insaallah gönlünüzdeki olur. Benim de 2 oğlum var bu kız olsun çok istiyorum. Tabiki en başında sağlıklı olsun. Bende detaylıda ögrenicem artık
Prensesannesibir Mormnekse bu doktor baya bilgili 11 haftalıkken bile cinsiyeti biliyor takip ediyorum bu doktoru
nazazra24 Mormnekse 20 haftalıkken kesin kız denilen bebeğime başka doktor 27 haftalıkta kesin erkek dedi hala emin değiliz cinsiyetten alışveriş de yapamıyorum hala ve detaylıya girmedim 8.aya girince tekrar doktora gidicem bakalım bu kez ne olacak 😂
Rezan_korkmaz Beybitooo evet kesinleşti canım iki farklı doktor bakıp erkek dedi ayrıntılı da bu bebişe nasıl kız demişler erkek bebiş dedi 🫢🫢😍😍😍
Beybitooo Rezan_korkmaz hayırlı olsun inşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız sizinde kızınız vardı galiba 🥰