Efnan3443 Kızlar daha öncede çok anket açtım isim konusuna Belinay koyacaktık ama ben Belinay Belinay demekten sıkıldım eşim mira ismi koyalım diyor sizce Mira ismi nasıl etrafınızda varmı mira olan yardım varsa öneriniz bekliyorum
gunesinannesi__ Efnan3443 bence mira mina bunlar suan en çok kullanılan isimler belinayi bende düşündüm ama anlamını detaylı araştırınca vazgeçtim yeni bir isim bulun derim.
Miraykader Efnan3443 çok güzel isim yiyenimin isminide mira koydum kendi kızımın isminide miray koyacam Allah’ın izniyle çok güzel isim
Meray54 Efnan3443 Lina Miray Gülce Alya Berra Berrin Buse Aybuke Aysel Ahsen Bunlrdanda olablr mira cok yaygnlasdi
Miray-mom Miraykader aaa bende kızımın adını Miray koyucam Allah nasip ederse 🥰🥰 gerçekten çok zarif bir isim
Nurglsari Efnan3443 çok olması neyi değiştiricek ki sizde bir tane olucak sonuçta , benimde kızım olursa mira miray koymayı düşündüm hep anlamlarıda çok pozitif bence :)
YldrmNUR Efnan3443 bende mira ya da miray düşünmüştüm ama maalesef eltimin kızının ismi olduğu için koyamadım