ece99sultis20 Kızlar bugün 15+3 ’te doktora gittim %80 erkek dedi Eşim çalıştığı için kontrole gelemedi birkaç gün sonra doğum günü var bende ona süpriz olsun diye pastasının içini mavi yaptırmak istiyorum sizce cinsiyeti değişir mi biraz daha beklemelimiyim
1palyaco ece99sultis20 ben 14+4 de gittim erkek cinsiyeti doktorum görmek için baya uğraştı ve kesin mi diye sorduğumda bence kesin demişti . Bir sonraki randevum 6gün sonra ve ozaman 18haftanın içinde olmuş oluyoruz değişme ihtimalini ben pek düşünmüyorum doktorum kesin şeklinde konuştuğu için ama size bir oran verilmiş ya bence acele etmeyin .
Meliss_t ece99sultis20 benim fikrim biraz daha beklemen yönünde 🥹 aynı haftalardayız bir gün arayla bi doktor yüksek ihtimalle erkek dedi diğeri de kıza benzetti en iyisi detaylıyı beklemek diye düşünüyorum ☺️
Nuruzunn ece99sultis20 değişebilir bnm ablamada %80 erkek dediler 17 haftalık gitti kız dedi kesin 🥰 bide özele gdiyor yani bazen kordonla kariştiriyorlar
Prensesannesibir Herşey olabilir canım bu aralar çok duyuyorum ablamda 27. Haftaya kadar kız dediler çocuk erkekmiş meğer
ece99sultis20 Meliss_t Teşekkür ederim canım bende öyle karar verdim artık kısmet neyse o sağlıklı olsun da
Asyaeylul2816 Meliss_t banada 14haftada erkek gibi 16.haftada koz gibi dediler bekliyorum 🤣ini erkektir iki kızım var ama detaylıda artık ne derse o dicem
Hlimee 14 haftamda %80 kız dedi 17 de %99 erkek dedi bu haftalarda kesin olmayabilir dedi en iyisi detaylı ultrason haftası dedi . O yüzden ben alışveriş yapamıyorum bekliyorum şuan 18+4 günlük olduk Haftam da gidip öğreneceğim inşallah 🙏 hayırla gelsin evladım
Senem1 Bana da 15haftayim kıza benziyor dedi ama degisedebilir dedi belirsiz sizce değişir mi kız olup sonradan erkek diyen olabiliyor mu sizce