-incila- Yumurtlama 22-23te görmüştüm. Testler bugun bu şekilde bat 8-9 
-incila- Evet canım bende göremedim ama bugun akşam tekrar yaptım böyle çıktı t nin altında hayal gibi bir çizgi var sanki ya da kafayı yedim. Acilen test yapmayı bırakmalıyım.
ffckizannesi -incila- evet bende gördüm ilk resmlerde de sanki gördüm ama sanki yani görmedim de gördüm inş vardır kan berin bene ya da yarım koyulaşıp koyulaşmadığına bakın
Ardenegemen -incila- bence var canim ikinci ogluma boyleydi testim 5 6 gun sonra baya belli oldu kadin doguma gittim sonra🥰
Caglali -incila- bende o duygulardan geçtim test almaktan bikmistim dua ve sabır Allah doğru zamanı gerçekten biliyor ve sen bile farkında olmadan Allah isteğine yönlendiriyor Çok kafana takip stres yapma 😊🩷
-incila- elvangnc yoktu sadece üstten hayal çizgi var gibiydi. O kadar silikti ki zorlayarak gördüm bende.
-incila- elvangnc benimde tam tersi. Hatta arkadan tutunca bile görünmüyodu. Sadece üsten hayal çizgi var gibiydi. Bugun alttan tutunca gözüküyo
Solmaz-Papatya -incila- benimde dün hayali bir çizgi vardı bugün dünkü testime baktım çizgisi tam belli olmuş ama bugün görünmedi
-incila- Solmaz-Papatya canım benim son attığım test yeni. Ve ilk 1 dakika içinde çıktı. Ama şöyle söyleyeyim ben çok erken gebelik testi yaptım bende kuruma çizgisi bile çıkmıyodu. İsterseniz testi tekrarlayın şüpheniz varsa
Minnnosanne Solmaz-Papatya ben o çizgiyle hamile kaldım kuruma çizgisi falan dedim ama öyle değilmiş 🤣2,3 gün sonra kesin tekrar dene O kadar test yaptım asla kuruma çizgisi yok hepsi boş tek çizgi Ama kızımın testleri hep böyleydi Sen onu dikkate al