Direk anlatıyorum kızlar 😅 30 ocakta doğum yaptım benim bu hamileliğim baya sıkıntılıydı. Suyum çok fazlaydı, ağrılarım vardı baya ağırlaşmıştım göbeğim baya büyüktü, arada göbeğimde sertlik oluyordu nefes alamaz hale geliyordum. Nst’lerim de hep sancı çıkıyordu. En son nst’de bebeğimin kalp atışı 198’lere çıktı. Doktorum ertesi günün sabahı tekrar istedi beni. Tekrar gittiğimde rahmimde açıklık olduğunu ve içerde daha fazla tutamayacağını söyledi. O gün doğum hazırlığı yaptık. Aşırı heyecan yaptım strese girdim, korktum. Neyse ameliyata hazırlandım ameliyatın giriş kapısında doktorum beni karşıladı. Bir yandan sohbet ediyoruz bir yandan belimden uyuşturmaya başladılar ve ameliyat başladı 🤩 göbeğime bir şeyler yapıyorlar ama anlamıyorum tabi langırt lungurt sallanıyor göbeğim 😂 veee bebeğimin ağlama sesini duydum😍 yanıma gelene kadar ağlıyordu en son yanağıma getirdiler oğlumla konuştum öptüm sesimi duyunca ağlaması durdu sakinleşti o sustu ben ağladım 🥹 toplam 12 dk sürdü ameliyat daha sonra odama çıktım. Bebeğimi yanıma getirmediler ciğerleri su dolu olduğu için küveze alıp oksijene bağlamışlar. Ertesi gün biraz daha toparlamıştı kendini. Şimdi ben evdeyim bebeğim ise hala hastanede. Pazartesi günü de çıkartıcaz inşallah ❤️