Blackkcat Uslugelin maşallh 2hafta civarı önde kuzu galiba🥰🧿🧿32+1 de 1900 43cm ölçtü dr,aslında normal değer ama az buldu benim dr da🫠ama gayet normal yani,haftaya tekrar başka doktora gidicem bakalım ne kadar olmuş😌
Bsrblr Uslugelin 41 de 3.5 52 cm dogurdum ama normal düşünüyorsanız kılo akmaması daha ıyı asırı dıkıs ve kesım oldu
Blackkcat Uslugelin evet evet olabilir bi önceki hamileliğimde benimde öyleydi diyet yaptım normale döndü 2-3haftada
Blackkcat Uslugelin ben de sonuna kadar devam ettim aldığım kilolar da gitti üstelik 4kg da vermiş oldum ekstra,bebemde 2haftada 140 gr aldı resmen çocuğu besleyemedim,tamam normale dönmüştü ama içimde de kaldı biraz
Uslugelin Blackkcat valla bende kilo vermeye başladım çocuğun kilosunu merak ediyordum biraz büyümüş 🙏🤗
basakkadini Uslugelin 33 haftamda 2700kg-di Benimde gebelik şekerim var 37de 3600-3700 arasi şimdi yarin 38+3 sezaryan olucam((
Uslugelin basakkadini sağlıklıcakla kucağınıza alırsınız inşallah 🤗🙏 oldunuz mu sezeryan bende olcam sanırım normal doğum olmaz dediler
bebegimhayalim Uslugelin en baştan beri önden gidiyordu şimdide önden gidiyor dedi 1 hafta 10 gun kadar ama normal diyor olumsuz bisey demedi tebessüm etti yani maşallah güzel gelişimi dedi