Seldahilal Esrashshshssh çok normal bence ben 17 haftalık hamileyim hala hamile gibi hisetmiyorum 😂😂🤭
Dmr4520 Esrashshshssh mide bulantısı iştah kapanması göğüslerin büyümesi ve acıması. Bunlar da mı yok
Ays-0 Esrashshshssh kese ve kalp atışını duyduysan doktorda bişey demediyse normal benimde kusma vs yok ağrılarım var oda düşük riskim varmış
Adensmom8 Esrashshshssh aynıyız ilk bebeğimde aşırı belirtim vardı bunda hiçbirşey hissetmiyorum ama çok şükür kalp atışı falan vardı yani demekki gebelikten gebeliğe değişiyor hiç panik olmayın bende tam 8 haftalığım
Hayat31 Ays-0 dinlenmek gerek sizede. Benimde öyleydi 3ay anca uzandım ayağımın altına yastık. Ev işi falanda yapmayın boş verin. Ben duvarlari sildim eğilip yerleri falan bı gittim düşük riskim var. Şu an çok şükür iyiyiz atlattık o günleri
Seldahilal Esrashshshssh bende öyle korkuyorum niye bende belirti yok diye ama benim başından beri çok bı belirtim olmadı istersen bı doktora git cnm için rahatlar her hamilelik bir değil
Ays-0 Esrashshshssh Kuzum bende lekelenme yada kanama yok kese etrafında küçük kanamalar varmış iğne ve hap verdi işte düşüğü engellemek için, 2 hafta sonra kalp atışını duymaya gidicez inşallah
Adensmom8 Esrashshshssh bende öyleydim Allah esirgesin bence şükretmeliyiz rahat bi gebelik olduğu için 🥰
Esrashshshssh Seldahilal pazartesi gittim sordum doktora kızdı illa mide bulantısı olacak diye birsey yok dedj
Eftelya-129 Esrashshshssh çok normal vlla benim ilk hamilelikte hiç bsy anlamdim 6 aya kadar hiç bseyim yoktu sadece göğüs hasass oldu 6 dam sonra ağrılarım fln başladı ama suanki hamilelikte daha 4 haftadan başladı bulantı kusma ağrı halsizlik her hamilelik değişik farklılık gösteriyor takmayın hiç