Eminefidan Merfakts ben de de uyku nerdeyse hiç yok geceleri. Burada doguranların postlarıni okuyorum . Heyecanlanıyorum bi. Ama bizde ne gelen var ne giden.😊 Dediğiniz gibi sağlıkla kavuşuruz inşallah 🌸 Allah zize de güç kuvvet versin 🌸
Haticengin17 37+2 halk diliyle göbeğim düştü bir uyku geldi arada yalanci sancilar uğruyor 😊 son 9 gün
Eminefidan Haticengin17 Allah kolaylık versin bir nefeste kucağınıza alın yavrunuzu. Dün eşim de sanki karnım biraz aşağıda gibi dedi ama bilemiyorum. Kadın düşünce mide yanması azalır diyorlar ben günlerdir hatta şu anda bile mide yanmasından ölüyorum 🤦🏻♀️🌸
Eslemim34 Eminefidan Biz de 37 haftalığız ara ara gelen kanlı akıntım var. Kasılmalar var ve mide yanması 😬 2. Gebeliğim üst üste oldu aşırı bunaldım bi an önce doğurmak istiyorum ☹️
Eminefidan Eslemim34 Allah kolaylık versin tez zamanda hayırlısıyla kavuşursunuz inşallah . Her gebelik farklı herkes için farklı zorluklar var 🌸bu zorlukları unutucaniz günler çok yakındır inşallah 😊
Eminefidan LamiyaCetinkaya haklısınız o süreç de baya yoruyordur insanı. Benim ilk gebelik iyi mi kötü mü şimdilik bilmiyorum ama bakalım hayırlısı. Birden sancılar başladığında dayanabilecek miyim o sancilara bilmiyorum. Beni de o korkutuyor birazcık. 😊
LamiyaCetinkaya Eminefidan sancılar aniden güçlü bir şekilde vurmuyor zaten yavaş yavaş şiddeti artıyor, biz kadınlar nelere dayanıyoruz bunlar ne ki 😀
Haticengin17 Eminefidan o sanirim yanlis bir tesbit cunku benim de mide yanmam devam ediyor evet karin dusuyor ama bebek buyudugu icin o baski devam ediyor umarim siz de sagliklica bebeginize kavusursunuz🙏
Eminefidan LamiyaCetinkaya ilk gebelik benim de neyle karşılaşacağımı bilmediğim için bı tarafım çok rahat bı tarafım da korku ve endişeli . Karışık duygular içerisindeyim 😄
Derinnmom Eminefidan 37+4 gece sabaha kadar uyanıktım belim çok ağrıyordu akıntım vardı bebek doğar diye bekledim kalktım duş aldım sabaha karşı geçti tekrar uyudum 🤣🤣 bi gün çok iyiyim şimşek gibiyim ertesi gün yataktan çıkmıyorum çok fazla sıkıldım bi an önce doğsun istiyorum ama benim kız hem canımı yakıyor hemde gelecek gibi değil. Çok fazla yalancı sancım da oluyor nst de çıkıyor ama gelen giden yok 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Eminefidan Derinnmom Allah kolaylık versin canım 🌸 şimdiden parmağında oynatıyor galiba bizi bu minişler 😄 ne gelicekleri belli ne durucakları belli.🌸 Tez zamanda sağlıkla kavuşun inşallah 😊
melinda- Pamuk7 33te başladı benim yalancı sancılar şimdi 36+6yım daha doğurmadım şükür inşallah 2 hafta durur içerde
Eminefidan melinda- amin inşallah canım zamanında kavuşursun inşallah . Allah kolaylıklar nasip etsin sana😊🌸
Eminefidan Fadimee11 Allah kolaylık versin inşallah 🌸 ben de sizin gibiyim uykusuz halzizim. Artık stres olmaya başladığımi farkettim.
Derinnmom Eminefidan Allah razı olsun canım, insallah hepimiz sağlıklı bir şekilde alırız kucağımıza 🙏🏻💖 hiç sorma çok yaramazlar 😂😂😂
gamzenuraa 36+2 haftadayiz ikiz kızlarımla son 5 gün sezeryana. Yarın kontrolüm var ama ara ara sancılar geliyor bıçak girip çıkıyor sanki. Uyku olayı zaten bitti🙄😁 hayırlısıyla bir kucağımıza alsaydik
Smr28 LamiyaCetinkaya yalancı sancılar nasıl oluyor ben mesela üç haftadır neredeyse bel kasık bacak ağrım ara sıra oluyor adet sancısı gibi doktor dedi rahim hazırlıyor kendini. 39+5 oldum sizce doğar mı bu aralar 🙈
LamiyaCetinkaya Smr28 yalancı sancıda genelde karın sertleşiyor bir süre, bel bacak ağrısı, gaz sancısına benzer ağrı vs oluyor ama tamamen düzensiz ve dinlenince geçen bir şekilde. Doğumun ne zaman olacağı belli olmaz bazen bir günde olur biter her şey 🤷
Hsrtylmz_C Akıntı arttı alt karında bi ağırlık var çatı muayene yapıldı bebek gelip gelmeme konusunda kararsızmış yumuşama var dedi doktor tetikte bekliyoruz bugün 37+1 olduk