Yasemindemirtas Kaşındıkca daha cok kaşınıyo. Daha cok kaşıyorum 😢😢 nasıl geccek allahını seven yazsın bi care söylesin. Ölcem kasınmaktan bide acıyo sonra 😢😢😢
msrrf Yasemindemirtas benim de catlaklarim olmus. 31+4 haftadayim. yeni farkettim 2 3 gundur de acayip kasiniyo ve kasiyinca yanma ve acima oluyo 😥 kirmizi kirmizi yarilmis resmen .
Bhr075 Yasemindemirtas zeytinyağı sur bende oluyorum kasıntıdan hele ki gece uykudan uyandırıyor basiyorum zeytinyagini o kasintiyi bir güzel cekiyorki uykuma ancak öyle devam edebiliyorum
Yasemindemirtas Esra3434 çatlıcagım kadar çatladım daha ne kadar çatlıcam acaba :( canım zeytinyagı , bebek yagı , kantoron yagı hepsini denedim banamısın demiyo 😢
Sedab Ben kakao yağı kullanıyorum. Çok memnunum bi de onu deneyin isterseniz belki faydasını görürsünüz
hohomoromu Yasemindemirtas çatlamaya basladı gerıldıyor oyuzden elinden geldıgınxe kaşımamakta calıs ki tırknakla kaşımamakta calıs iyice yırtılıyor dıyorlar bebe yağla masaj yapar gıbı ov karnını 😊
Seyhan34 Yasemindemirtas zeytin yağı bebek yağı badem yağı falan kullanabilirsin kaşımamaya çalış kaşındıkça ılık su ile sil karnını doğum yapana kadar kaşınır normal bu doğumdan sonra fark edersin işe yaradığını