Aslishn Selinnnncim burdayimmm 🤗 6+2 olduk yani sanirsam 🙈 gec dollenmeymis bizim 3 gun once kesemizi gorduk kalp atisini bekliyoriz😍
Sencer60 Selinnnncim benimde 10 kasim sat ama dr um 6+6 dedi kalp atışını da cuma günü duyduk. Inşallah RABBİM sağlıcakla kucagimiza almayi nasip etsin
Arzu1234 Yagmurkrtoglu canım bende sadece keseyi gördüm oda minnacık Dı perşembe günü bebek için gel dedi doktorum
Merikis1234 Yagmurkrtoglu bende kese bile gözükmüyordu karından ultrasonda vajinal ultrasonda keseyide bebeği de gördüler 🙏 ama alttan baktırmakta iyi değilmiş siz ne düşünüyorsunuz?
Fatmaa123 Merikis1234 banada alttan baktı doktor karından göremeyince sadece kese göründü brndede ben hissetmedim bile acımadı yani
Ebru4806 Aslishn senınle aynıyıs yarn doktor randevum var ınsalah bebegmıde kalp atısınıda duyarm canm
Aslishn sydtns sabahlari oluyo 2 3 saat cektiriyo valla😖😖 benim goguslerm ve kasiklarm cok agriyo ya ozellikle kasik agrisi korkutuyo beni😞
Aslishn burhanaltintop Yagmurkrtoglu Bsrfrht sydtns 6 haftalik hamisler olarak instagram grubumu kursak bilgi veririz birbirimize gelismelerden falan
Cansu96 Aslishn canım kanaman olmadığı sürece korkma regl olcakmışgbii ağrılarım oluyordu benim de 5. Haftada şimdi ara ara oluyor sıklığı azaldı doktora sordum normal bebek yerleşiyor ortamına kanama olmazsa sıkıntı Yok dedi.
Aslishn Bsrfrht bende cuma gidicem umarm duyariz canim sat a 6+2deym ama benimde gec dollenme doktor ne kadarlik oldugunu soylemedi bile kac gun geride bilmiyorm