Nazliozr doğar doğmaz oda yapmadim canim beşiklerini almistim takim olarak ama sattim elimden cikarttim cnku beşigi sevmedi benim kızlar pembe gri ve krem renklerde oda yapcam basladik hazirliklarina montessori yatak siparisi verdik yapiliyo beyaz renkte boyanacak pembe gri korumaliklar aralarda beyaz renkler yatagin üst citalarina işikli toplar siparis verdim onlar gelicek yeni ışıklı isimlikler var gece lambasi olarakta kullaniliyor kisiye özel isim yazili sekilde ondan siparis verdik bide duvarlar beyaz ama cilali beyaza boyancak boyanin üzerine yıldız sekilli stickerler siparis verdik gri siyah renklerde halımızin rengi beyaz üstünde bizim kızların isimleri yazılı perdelerimiz gri fon altinda düz beyaz tül yatağa uygun dolap gelicek. Oyun cadiri aldik bu kızılderelilerin çadırları gbi olanlar varya ondan 😁 bide ahşap askılık aldim geriside mobilyalar gelince tam anlamiyla kuruldugunda hersey aksesuarlar alicam çerceveydi avizeydi vs vs bakalım nasil olucak ben bile bilemiyorum şuan kızlar 😁😍😍