Btlkhrmnozz Hanımlar bebeğin hareketleri az oldugu zaman tatlı yiyin derler ama bizim beyfendi tatlı yiyince özellikle bi hareketi olmuyor. Bu durumda olan hamileler var mı?
Krasivyy Btlkhrmnozz bn defalarca gitmiştim ultrasona kızım hep dönüktü hiç oynamıyodu son muayenede 17 haftad a dr un yanına girmeden çikolata ve portakal suyu içtim bi girdim fıldır fıldır oynuyodu 😂
Aselnaz33 Btlkhrmnozz ben 29 haftaya gircem başından beri kızım tatlı sevmez 😂 oynamaz tam tersi uyku modu bizim kız bulgur seviyor kısır felan 😂 akşama kadar oynuyor hatta bi ara çok yedim bulgur işi içli köftesi kısrı felan akşam acildeydim hareketleri sancı yapmıştı 😂 sende dikkat et illa sevdiği hareketlendircek olan bişey vardır
Duyguanneoluyor Btlkhrmnozz ya bende bizde bi anormallik var diyodum kızımda ben gibi tatlıyı sevmiyo diye düşünüyodum hiç tatlı yediğimde tepki vermiyo.. 😀😀
Ebrufarid Btlkhrmnozz bizim oglanda sevmiyor tatlı yiyorum ama hiç oralı olmuyor herkeste aynı değil demekki gerçi ben herseyi yiyorum tatlı tuzlu hiç bir yiyeceeğe aşırı tepki vermedi be seviyor bi türlü çözemedim 😊
Btlkhrmnozz Krasivyy bizimki ya inatçı ya da nazlı🤔 özellikle tatlı yiyince hareketlenmiyor. Garip çocuk 😂
Btlkhrmnozz Aselnaz33 aynen benimkide farklı yemeklerde hareketleniyor dikkatimi çekti 😂 sende dikkat et fazla kaçırma kısırları 😂
hohomoromu Btlkhrmnozz ay ben ben tatlı ve yemek yedıgım zaman etmez açken eder 😊😊 bı tek beni yum dıye düşünüyordum
Btlkhrmnozz hohomoromu tek değilsin benimkide açken oynuyo bence bizim bebeler mantıklı anacım aç ayı oynamaz sonuçta 😂
Merveegazann Btlkhrmnozz benim oğlumda tatlı yiyince uyuyor hiç hareket yok ama o kadar çok canım istiyo ki hergün mutlaka yiyorum Bi tane 😁 gece ben yatınca karanlıkta oynamayı seviyor benimki 🙈
Btlkhrmnozz Merveegazann yaaa aynen benim bebişte gece fena 🐣 tatlıya tepki vermiyo yalnız olmadığıma sevindim 😂
Aysunh Annesi gibi acı delisi benim oğlum atom cips alıyorum onu yiyom maşallah bir oynak bir. Oynak sormayın gitsin😋
aysess Btlkhrmnozz ah ah benim bebik, afedersiniz waffle gibi acayip şekerli , meyveli şeye bile cevap vermiyor , bazıları tatlı yedim uzandım hareketlendi diyor da o bende hiç olmadı 😄
Annesininmucizesi Btlkhrmnozz o kadar hareketli ki neye tepki verdiğini anlamıyorum 😂 27+3 üz bnde şaşırıyorm normalde tatlıua tepki verir derler ama tık yok benim oğluşumda♥️
Btlkhrmnozz Annesininmucizesi ah yalnız olmadığıma o kadar sevindim ki 😂😍 benimkide tepkisiz tatlıya 😂