Melikeess kadın doğum doktoruma hediye almak istiyorum doğumumdan sonra vermek için ne alabilirim kişiye özel olarak düşündüm yardımcı olurmusunuz
aslhnkrts9 Melikeess ben kendi memleketimden hediyelik kutu yaptırıp vermeyi düşünüyorum aklıma gelen başka bişey olmadı 🤷♀️
myangelson Melikeess ameliyatta taktıkları bone hediye olabilir çok hoş bir surpriz olur bence. Nakış vs ile doktora özel kasnaklara isim falan yazılıyor öyle birşeyler yaptırabilirsiniz bence bunlar da çok güzel olur😊
LamiyaCetinkaya Melikeess Baklava 😂 ben devlette doğum yapıcam ama doğumdan sonra 2 tepsi baklava götürmeyi düşünüyorum doğum ekibine, ebeler hemşireler doktordan daha çok emek veriyor bence 😁
Hopeful_mother Ben ameliyathanede kullanması için güzel desende bir ameliyat bonesi almıştım, çok hoşuna gitti. Onunla fotoğraf çekilip instagrama attığında benide etiketler hep. Belki fikir olur sizede ☺️
denizalismom Melikeess bende doğumdan sonra almayı düşünüyorum. Mesela benim doktorum dağ yürüyüşü falan yapıyor güzel bir termos almayı düşünüyorum.