Yunel Nureymn 24+6 haftalığız hazırlıkların yarısı tmm sayılır kıyafetler vs 3 çocuk olunca anca alınıyor erkenden hallettim diğer bezi beşik kurulumu. Vs kaldı onlarda 30 da falan yapıcam çok ağırlaştım bir iki adım attım mı belime yel giriyor çok kötüyüm bebeğinde maşallahı var gece gündüz fark etmeden tekme yiyorum hayırlısıyla hepimiz sağsalim kavuşuruz minnaklarımıza
denizs15 bende 26+3’üm hazırlıklar son hız devam ediyor bütçeye göre her aya böldüm alınacakları , dün doktor kontrolüm vardı bebeğin başı aşağıdaydı rahim ağzı uzunluğuna baktı bir sorun görmedi ama içim hiç rahat değil erken döndüğünü düşünüyorum
Safie2020 Nureymn yeni yaptırdım şeker sınırda çıktı diyet yazdı 10 gün sonra açlık yokluk bakck 25+4
Yunel Minnosanne- normal canım benim 3 hamileliğim ve 20 haftamdan sonra hissetmeye başladım her hamilelik farklı oluyor ilkinde 17 ikincisinde 15 haftalıktım hissettim
Tubtubi 26+4 teyiz. Doğum tarihini 6 Mayıs olarak gösteriyor uygulama.Ama herhangi bir doğum şekli belirlenmedi. Bebişin başı hala yukarıda.Şeker yüklemesi doktorum yaptırmayalım sen kendin diyet uygula dedi. 💛
birLinaannesi Nureymn gece yarısı 26. Haftaya giriyoruz 🙏🏻🥹 Uykusuzluk baş göstermeye başladı tekmeler sayesinde.. midem ne zamandır yanmıyordu bu haftayla yeniden yanıyor🤷🏻♀️ Hayırlısı bakalım hazırlıkların çoğu bitti azı kaldı doğuma kadar anca bitecek🥲
Nureymn birLinaannesi bende de aşırı uyku hali yorgunluk var 🥺hazırlıklar zamanla biter inşallah biz de yavaş yavaş yapıyoruz herşeyi ☺️♥️
YldrmNUR Nureymn mayısın 20sinden sonra doğum dedi doktor. Sabırsızlanıyorum 23+4 oldum. Umarım 40ı beklemeyiz :)
biranneikievlat Nureymn Mayıs başı olacak doğum ama hazırlıklar henüz tam anlamıyla başlamış değil alınacaklarda küçük bir kısımı halledebildik. Hareketlerini tam olarak hissedebiliyorum ve uzun uzun karnımı izlediğimde görebiliyorum istemsizce gülümsetiyor 😊
Nureymn biranneikievlat bebiş sağlıklı olsun da herşey hazırlanır vakti gelince doğumdan sonra bile halledilir yeter ki sağlık olsun ♥️
biranneikievlat Nureymn Haklısınız, Rabbim hepimize evlatlarımızı sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin 😊🤲🏻❤
Boncukk123 Nureymn 24+5 hamd olsun hissediyorum canım 🌸 hazırlıkları yavaş yavaş yapıyorum senin nasıl gidiyor ☺️🌸
Nureymn Boncukk123 yavaş yavaş hallediyoruz beşik çanta yürüteç gibi şeyleri aldık .Hastane çıkışlarını aldık eksikleri halletmeye çalışıyoruz .Kendim için hazırlığa başlayacağım inşallah ❤️
Boncukk123 Nureymn geçen hafta yaptırdım hamd olsun iyi çıktı sonuçlar iştah tavan ama durduramıyorum kendımı halbu ki zamanında cok guzel beslenip sporla onlarca kilo verdim ama suan o psikolojiye giremiyorum
Boncukk123 Nureymn ne guzel canım MaşaAllah sanırım ben bebişin ihtiyaçlarını kafam da bitirince kendime başlayacağım ☺️