Betul-97 thekaderrrr 26 yaşındayım 13 haftalık hamileyim 16 şubata randevum var normalde dün gidecektim 2′li tarama testi için ama yapmak istemedim. Erteledim o yüzden hem cinsiyetini daha net görürüz diye.
Biranne_64 thekaderrrr tüh bir yaşla kaybettim 25 yaşındayım 9 haftalık hamileyim ağrılı bulantılı çok berbat geçiyor bir oğlum var bunu kız hissediyorum bakalım
1aitaj 22 yasindayim 9 haftalik olduk. Ama ben cok korkuyorum ya bebeğe bir sey olursa diye Doktor kontroluna 13 haftada gidicem siz de de oluyormu bu korkular😩
NM_mom 26 yaşındayım 9+1🦦 1 tane kızım var 2.yi de kız hissediyorummmm🩷🦢 biraz bulantılarım var, düzelicez inşallah😂😂
Betul-97 thekaderrrr Ne meyveler olduk 😂😂 Zor süreçler geçirdim ama şükür geçti sizin nasıl geçiyor? Mide bulantısı, koku hassasiyeti var mı?
biranne__ 24 yaş 11 haftalık biraz kaygılar oluyor arada tabi ama iyiz şükür ikili teste az kaldı ondan sonra 12 haftalıkken yine randevum var bakalım cinsiyet tahmini yapcaklarmı acaba :))
Biranne_64 thekaderrrr tüh bir yaşla kaybettim 25 yaşındayım 9 haftalık hamileyim ağrılı bulantılı çok berbat geçiyor bir oğlum var bunu kız hissediyorum bakalım
NM_mom Selam canım, cinsiyeti öğrenince haber verir misin demiştin😂 12+5teyim erkekmiş. Sen öğrenebildin mi