Hiratuba elvangnc canım çok mu idrar damlattın, pozitif olma ihtimali var fakat kırmızılık çok dağılmış ondan dolayı emin olamadım çizgi mi yoksa dağılmış mı sen daha net görüyorsundur . Dağınıklığın altında çizgi varsa bence pozitif olabilir
HelloooMomy Test bozuk gibi kesinleşmesi için kan verin. Ayrıca mesleki konu lütfen yanlış anlamayın. Resim çizilir fotoğraf çekilir. Resim değil bu fotoğraf 🙏🏻
elvangnc Dagilms olablrmi ben alltan flashla ilk defa cizgi gordm heyecandan elime aldm aldm biraktm cunku
Asgasg Ben böyle 4 tane test yaptım var mı yok mu cizgi mi silik mi diye sanırsam var ama daha çok yeni pazartesiyi bekle kan ver sağlık ocagında 2500 olunca beta değerin hamile diolar ben dayanamadım özele gittim 1500 tl bayıldım değerim 750 çıktı 2 gün sonra bidaha cağirdi pazartesi kan verin bence cuma günüde kadın doğuma gidin kese anca gözükür
elvangnc Hiratuba alttan isik tutunca cok net cizgi var ustte yok baska bi yapmadgm gebelk testnede alttan isik tuttm onda hc yok czgi mesela
elvangnc Nidaanur canm o dahlma czgisymis gecti sonra ama alttan isik tutunca cagi baya belli oncekilerde hc gorunmezdi
Linatkgl elvangnc benimde tıpkı böyle çıktı Hemde dalgası aynı ben test bozuk sandım meğerse şüpheli gitim kan verdim pozitif çıktı
Linatkgl elvangnc umutlandırmak gibi olmasın ama dediğim gibi benimde tıpkı aynısı oldu çizgi değil dalga çıktı bozuk dedim ama değildi yinede kan ver ben dr hemen kan verince çıktı