Mucizelimm Ben 25 haftalık hamileyim bebeğimin ölçüleri herşey iyi normal ama kafası 2 hafta geriden geliyor çok korkuyorum KıZlar bu geçicimi yoksa ne olur bilen varmı yada duyan
msrrf Mucizelimm +2 -2 normal diyor doktorlar . icini ferah tut canim. ama kontrolde sor tekrar mutlaka.
Mucizelimm Gbicer bizim doktor normal demedi ama baya korktuk canm haber bekliyorum doktordan şuan sizin kaç aylık ve sizin de mi öyle kafası geride
msrrf Mucizelimm hmm simdi anladim kusura bakma. insallah hicbiseycigi yoktur bebisinin saglikla alirsin kucagina. dua edicem canim. 🙇♂️
msrrf Mucizelimm ha bi de benim bebegimin de vucudu normal ama kafasi 2 hafta onden gidiyo. sikinti yok dedi doktor genetik olabilir dedi bana bakarak . hakkaten de benim sulalemde kafalar biraz buyuk . koca kafali olcak bebisin dedi
Mela Kafası 1 hafta bacak 2 hafta geriden minik kızımın gerçi bacak kemiği yetişti sayılır o da 1 haftaya falan düştü ama kafası 1 hafta geri benim geç döllenmeden olduğunu belirtti doktor bide benim de yüzüm kafam minik😊 annesine çekmiş sanirimmm yigenimin de ultrason da kafası 1 hafta geriydi yapısal olabilir canım yada geç döllenme de olabilir doktorum biz bu hesaplamaları 28 günlük regl dönemine göre yapiyoruz tabiki 40 gün 45 gün olanlar da sapma olacaktır dedi benm 40/45 oluyordu Son 4 aydır adetim..