TugbaOmerCucuk Adaligunes Bayadır deniyorum ama bende pek etkisi yok. Armut havuc bi de bol su dediler hiç fayda etmedi. Süreyi uzatıyor mu onu bilmiyorum. Benim basta hersey normal olunca gitmedim perinatologa pazartesi bi görüş alicaz dedi ama doktorum. 3 bile bekle derse bekleyip öyle alicam bebeği dedi. İlk kızınız nasıl doğdu. Bi de hiç sebep dediler mi size bende hiç bisey çıkmadı
Adaligunes TugbaOmerCucuk kızım 37de doğdu 2700 kg kilosu az olarak doğdu .sonra arada 1 düşük oldu genetiğe kan gitti orda kan pıhtılaşması çıktı bu gebelikte oksapar 4000 ve corasprin 100mg kullandım .kızımda su azlığı 24 haftalık başlamıştı hep 2 hafta geriden geldi kilosu da. Bu gebeliğimde 31 civarı başladı 10 gün havuç suyuyla suyunu 5 ten 7,5a çıkardık sonra yapmadım yine düştü bu hafta yine yapıyorum 35+4 olduk 38 İ görürüz inşallah siz kaç haftalıksınız 🙏🏻
Erkeekaannesii Merveee000 Erkek geliyor bakalım sağlıkla gelsin de halledilir o boy diye düşünüyorum 😂
Lalemmm12 Bebekkkk bol bol pekmez ve yoğurt ye o bebeğe çok kilo aldırıyor hazır şeyler yememeye çalış yiyebilirsen tavuk bu aralar biraz dikkat etmeye çalış sağlıklı beslen bebek kilo alacaktır ama pekmez ve yoğurt unutma 🥰
Lalemm86 Bebekkkk ben kordon dolanmasın dan 34 de doğum yaptım küveze girmedi çiğer geliştirici vs de vurulmamıştım aniden geliştiği için kilosu 2700 ama kan sulandırıcı kullanıyorum bir tane kayıp yaşadım gelişmediği için
Bebekkkk Lalemm86 yaa gerçekten mi ben bugün vuruldum ne olur ne olmaz diye gidişat en geç 37 söyledi bakalım
Birikrabirsusam Bebekkkk 34 hafta 1990 gr 10 gün geriden geliyoruz 36-37 hafta gibi alırız dedi, doktor
Ezgimomssx Bebekkkk ben 34+4 teyim 2600 ama önden gidiyor dedi kiloya göreyse eğer çokta geride değil gibi
Melis887 Bebekkkk sülaleniz iri yapılı değilse çocukta çok kilolu olmuyor muz, ceviz, kaşar, yumurta, avokado bebeğe en çok kilo aldıran besinler doğuma kadar bol bol yiyin aç gezmeyin çok işe yarıyor
Fulya14 Bebekkkk 34 haftada banada 2 hafta gerilik var minyon denildi bebek için pazartesi 37.hafta giriyoruz kontrol var bakalım ne olacak en son 2225 kilosu
Dadymom1 Tugcerasim Kedi yavrusu gibi tabiri çirkin bir benzetme olmuş. Ayrıca 43 haftalık doğum var mı? Çok mantıklı gelmedi.
Tugcerasim Dadymom1 neden kedi yavrusu çirkin birşey mi ayrıca evet oluyor normal doğum için son ana kadar bekletiyorlar suni sancı ile doğumum oldu 3 gün sürdü doğduğunda tam 43 haftalık tı