Jalee1 Bebekkkk bebege kılo aldıracak besınler yemeğe calısın.heryedıgımız onlara etki etmıyor.moralinizi bozmayın daha doguma kadar kılo alır son zamanlarda hızlı kılo alıyorlar
efflz Bebekkkk merhaba benimdr 32 de 1800 gr dı. Benimde doktorum 37 de alırız dedi. Her hafta düzenli kontrole çevirdi😢
efflz Bebekkkk hayır bana suyun gayet iyi durumda bebek hareketlerini takip et. Biz bu bebeklere minik ama mutlu bebekler diyoruz dedi. Yemek yedikten sonra sol tarafa yatmamı söyledi. Haftaya salı tekrar kontrolüm var bakalım ne diyecek. Bende çok üzüldüm ama stres yapmak daha çok etkiliyo bebeklerimizi 😢
Merveee000 Bebekkkk canım ben 34+2 oldum 2000 kiloda bebeğim kendini üzüp bebeğe yansıtma sağlıklı olması yeterli binlerce prematüre bebek var büyüyorlar doğduktan sonra güzelce besleyip aldırırsın kilosunu
Bebekkkk Merveee000 canısı elimde değil ki 😞 bi kaybım var zaten korkuyorum yine aynı şeyleri yaşarsam diye ciğer geliştirici vuruldunuz mu
Erkeekaannesii Merveee000 Benimde 34+2 de 2000 gramdı doktorum normal dedi bizim bacak boyumuz biraz geriden geliyor o yüzden biraz kilosunun düşük olduğunu söyledi
Merveee000 Erkeekaannesii genetik olabilir bizimde gövdesi geriden geliyor benim gövdem çok zayıf eşimde zayıf biri bu yüzden beklediğim bir durumdu üzülüp bebeğimide üzmüyorum doğunca hallederiz 😘
Zeyna01 Bebekkkk Ben en son 32 haftada 2 kilo 60 gramdı 35 haftalık oldum şuan yarın öğrenecem güzel düşünelim güzel olsun yemeniz içmeniz morel dikkat edin
MF0127 Bebekkkk canım muz ve kaşar peynir denedin mi iki haftada 600 gram aldı bebeğim bu ikili ile bizimde gerilik vardı şuan ilerde bile birde karışık çerez al fındık fıstık badem bunlarla sadece toparladım ben her hafta ortalama 300 gram alıyor artık. Yani denemediysen canını sıkma ve hemen başla.
Bebekkkk MF0127 aşkım yeme konusunda çok iyiyim haftada 1 kilo kaşar yedim 😂 herşey muz vs ama olayınca olmuyor sanırım…
efflz Bana plesanta yaşlanmasından söz etti böyle bi durumda bebekler yavaş kilo alıyomuş. Bende muz, kaşar,nesquik ne varsa yiyorum sürekli inşallaj kilo alır
Tugcerasim Bebekkkk 34+5 de 2350 dedi bana az geldi doktor gayet iyi dedi her bebek bir değildir dedi gerçi doğru ikinci kızımı 2050 Gr doğurdum benden çıkan 3 çocuk kiloları bile aynı değil bence gayet iyi
Tugcerasim Bebekkkk girmedi doğumdan önce en az iki ay küvezde kalır en iyi ihtimalle dediler en kötüsü ölür dediler doğumda göstermeden alıp götürdüler iki saat sonra getirdiler hiç bir sıkıntısı olmadı 1 ay hastanede yattım neden gelişmiyor diye araştırdılar bulamadılar şuan 3,5 yaşında sadece minyon tipli ama çete gibi maşallah evde terör estiriyor😀
Tugcerasim Bebekkkk birde şişliği indi sarılık oldu derken 1400 gramlarla eve geldi kedi yavrusu kadardı banada yaptılar doğumdan önce 39 haftalık sezeryan oldum ama sisteme 28 haftalık yazdılar peremutre diye geçti ilk kızım da 43 haftalık doğdu 3050 gr di bakalım bu kaç doğacak yani korkma hiç bir şey olmaz genetik olabiliyor ben 1750 Gr doğmuşum eşimde zayıf doğmuş annesine çekmiş dediler en son
Lalemm86 Bebekkkk ben kordon dolanmasın dan 34 de doğum yaptım küveze girmedi çiğer geliştirici vs de vurulmamıştım aniden geliştiği için kilosu 2700 ama kan sulandırıcı kullanıyorum bir tane kayıp yaşadım gelişmediği için
Melekabdullah Bebekkkk 37haftalik kizimi 2500 dogurdum sonrdan 2300lere dustu ama Allaha sukur bisy olmadi ve normal dogum yaptim 2 kiloyu gecmesi yeterli kuvezde kalmamasi icin bence normal bende zayif doguruyorum ilk kizimida 40haftasinda 2900dogdu
Erkeekaannesii Merveee000 Bizimde babamızın tarafından gelen bir genetik diye düşünüyoruz nıpt testi falan yaptırdık bir sorun çıkmadı baba tarafımız boyu kısa babamızda ben ortaokula başlayana kadar hep kısaydım sonradan uzadım diyor o yüzden üzülüp stres yapıp oğluşu da etkilemiyoruz kayınvalidem 1.50 eşimin teyzeleri yeğenleri 1.50 hep uzun yok 😂