beyazkalp kızlar darıca hospitalpark da muayene olan ya da yakın zamanda sezeryan doğum yapan var mı? fiyatlardan haberdar mısınız ?
Dikkat-BebekVar Ben 2 gün önce ayşenur çümen akbaşa muayene oldum. 908 tl şuan muayene, yeni hastaneye geçecekler yakında fiyatlar güncellenir o zaman
beyazkalp Dikkat-BebekVar iki bebeğimi de orda sezeryan doğum yaptım geçen sene geçeceklerini söylemişlerdi hala geçmediler mi yahu 😄
Dikkat-BebekVar beyazkalp ben ilk gebeliğimde sormuştum odalar iki kişilikmiş ve içinde lavabo yokmuş doğru mu? Doğum sonrası ilgi nasıl?
beyazkalp Dikkat-BebekVar ben iki doğumu da orda yaptım ve tek kişilik oda da kaldım iki kişilik odayı şimdi duyuyorum ve lavabosu olmayan o da mı olur çok saçma yani size değil lafım yanlış anlamayın doğum sonrası ilgi çok güzeldi gayet güzel ilgilendi ebeler ve doktorum
Dikkat-BebekVar beyazkalp Ay iyi bari bakalım bi yeni yerlerine geçsinler de fiyatları ne olacak heryer almış başını gidiyor doktordan memnun kaldım zira onunla devam etmek isterim :)
celileturk beyazkalp doğum paketi aldım ben. Doğuma kadar muayeneler, tahliller. Detaylı, taramalar ve doğum dahil 35.000 tl toplam