Medine55 KIZLAR merhaba Ben 21 yaşındayım 1 yıllık evliyim ve şuanda 1 buçuk aylık Hamileyim Samsun’a gelin geldim İstanbul’da yaşıyordum maddi olarak durumumuz kötü 😧 borçları anca bitirdik bebek de ilk çocuk insanın herşeye hevesi oluyor 😯 böyle numune bezler felan gönderiyorlar dı eskiden ücretsiz öyle şeyler biliyormusunuz birşey alma imkanım a yok burda çalışma sansım da YÖK bana fikir verin 😣😣
EceMmmm Medine55 Canım benim umutsuzluğa kapılma gün doğmadan neler doğar.🙏 Rabbimin yanında mı yok inşallah sıkıntılarınızdan kurtulursunuz bir an evvel.🙏 Ben bilmiyorum hiç duymadım ama görürsem mutlaka sana yazarım.
FatmaAzra_ Medine55 daha bebegin cokk kucuk belki o zmaana kadar Allah bir kapi acar simdiden bez almanin zaten anlami yok ki
hohomoromu Medine55 sanırım beledıyeler de verıyor Doğumdan sonra 1 paket Doğum raporuyla beraber gidiyorsunuz biberon bez falan vermiyorlarmış
maysa Çocuk rızkıyla ve bereketiyle gelirmiş buna kalben inanırsan ve duana katarsan rabbim merhametinden esirgemez inşallah. Sen çaresiz anne değilsin meleeek gibi bi annesin 💕 şimdi cennetten gelecek olan meleğini umutla bekle. Kalbini bozma 🌼💕