Meyranas Sevil1996 Hamileyken doktor aldırmıştı para vermiştim doğumdan sonrada aynı şekilde 2022 de 2 sene olck işte
Cattu Newmommyy kaç haftalık oldunuz acaba benden başındna beri kullanıyorum hep göbekten yapmaya çalışıyorum kol bi tık fazla acıtıyor göbek büyünce nasıl olacak hiçbir fikrim yok :/
nih Cattu 36 hafta bitiyor başından beri göbekten yapıyorum. Karnın en alt kısmında illa yumuşak et kalıyor biraz oradan vurabilirsiniz. kol çok yakıyor, ben bacağı da beceremedim morarttım kendimi
Newmommyy Cattu 28. Haftadayım merak etmeyin göbekten hala vuruluyor ben diğer yerlere cesaret edemedim hiç :)
Cattu Sevil1996 rabbim kolaylık versin bende de iki kimyasaldan sonra pıhtılaşma testiyle verildi bana da hamile kalınca hamile kalana kdr coraspirin kullandım sonra iğneye geçildi hamile kalınca
Civcicvv Seldahilal nasıl ücret ödemiyorsunuz anlatabilir misiniz bende oksapar kullanıyorum ama 1040 TLye alıyorum çok pahalı😒
Cattu Evhamlikurabiyeanne o kdr uzun süreçte nasıl vuruldunuz her gün ben sürekli göbeğe yapmak istiyorum ama ay ilerledikçe çok şişip sertleşiyor yine de yapabildiniz mi ilk aylardaki gibi kol çok acıtıyor çünkü
nih Sevil1996 bende de herhangi bir sorun yok ama kilolu hamile kaldığım için doktorum önlem amaçlı başlattı, 36 haftamız bitiyor başından beri kullanıyorum
Cattu nih 15 haftalığım göbeğin sağ sol yumuşak yerlerine yapabildim ama sertleştikçe düşünüyorum 120 günüm daha var aşağı kısımlar da denemiştim morardı bende göbekçiyim