bdenerigokce Hdyeatay bana doktor yarım çb zeytinyağına 1 çk karbonat ekle sür dedi ama bi yararı olmadı, bebe yağı deniycem şimdi
Elfckmn Hdyeatay konak taragiyla tarayabilirsiniz tatlı badem yağı sürebilirsiniz banyodan bir saat önce falan şurup sonra yikarsiniz bir de şampuan olarak köpük şampuan kullanmalısınız
asetonluoje Hdyeatay başına zeytinyağı sürün biraz bekletip Konak tarağıyla tarayıp yıkayın. Arınmamış olursa saçı kuruduktan sonra tekrar yıkayın. Hiçbir şey kalmıyor
Gozdecaner Hdyeatay geçmez yani kabuklar katılaşır kasindirir duştan önce zeytinyağı sürün tarayın yıkarken kafasına su degmeden önce şampuanlayin yoksa yağı arinmaz
Fdmgnr Hdyeatay benimde 2 buçuk aylık bebeğimde var ama bıngıldağına zarar veririm diye tarak degdirmiyorum. Neyle temizlicez
Ceren1993 Fdmgnr ağız mendilleri varya onlarla saçını yarıyormuş gibi yapın zeytinyağı sürdükten sonra ters yönde tarayın düz yöne de
2bebelianneee Hdyeatay Zeytin yağı sürüp konak tarağı ile tarayın her duş öncesi yapın çok etkili geçiyor hemen
balllkabagimm Hdyeatay ben Hindistan cevizi yağı sürüp tarardım banyo öncesi hatta kulak arkası vs varsa sürüp yumuşatır yavaşça silerdim sonra banyo yaptırırdım işe yarıyordu
Luliveannesi Duş aldiracagin gün zeytinyağı tuz koyup karıştırın başına sürün bebek taragiyla tarayın geçiyor hemen
Rsahbaz Hdyeatay daha da artar. Duştan önce zeytinyağı sürüp bebek tarağı ile tarayın bir kaç sefer sonra geçiyor inş