Melissa09 Doktorumuz öyle bir teklif sundu ki kendi erken sürpriz yapmassa eğer sezeryan tarihi sundu balık burcu erkek çocuğa bakmak daha kolay tabi ama bende kovayım bir kova erkeği de olabilir ileri görüşlü vs burçtan anlayan var mı
amayinedeiyiilerledim Melissa09 ikiside biraz şey. Ama sanırım kova diyeceğim. Balık biraz geçmişte takılı kalan toksik bi yanı var 🥲 kova da gıcık ama en azından takıntılı değil
yenidenanne34 Melissa09 yani ben olsam burca göre seçmem dogum tarihini sanırım. Bir sorun yoksa 22sine kadar beklerim balık olmus kova olmus pek umursamam 🤷🏻♀️ sağlıcakla gelsin insallah 🤍
kubraaa123 Melissa09 bence ben olsam yani burcu bi kenara bırakıp içerde ne kadar kalırsa onun için daha iyi olacağı için bi sağlık sorunumuz yoksa uzak olan tarihi seçerdim.
Melissa09 kubraaa123 doktor gelişimi tamamlandı farkeden bişe olmicak fazla kalınca dedi bide normal doğum başlasın istemiyor sağlıkla ilgili bir konu için o yüzden tercih sizin diyince bir afalladım normal doğum olabilse keşke yine de kalmasını dilicem gibi
amayinedeiyiilerledim Melissa09 diğer gezegen burçları, yetiştirilme tarzı vs çok çok önemli faktörler🤗 sağlıkla kavuşun inşallah 🤲🏼🥰
Gozdecaner Melissa09 babam kova erkeği denk geldiğim en mükemmel adam brnimde oğlum kova olacağı için çok şanslı hissediyorum o yüzden 20 sinden itibaren balık burcuna giriyor 🥴🥴🥴
Melissa09 Gozdecaner 😍😍😍😍 yinede belli olmaz süpriz dolu doktor bana tercih sizin demese ben de öyle bebişin gelişine bırakmıştım 14 Şubat demesi tercih vermesi kafa karıştırdı babalar gününde öğrenmiştim hamileliğimi bayramda cinsiyetini öğrendim özel gün çocuğu gibi
Opheliaxxx Melissa09 eşim kova ben balığım çocuğumuz da balık olacak 😂 bence balık iyi kova fena inat ve ketumdur ama ikisi de iyi biz anlaşıyoruz yani 😇
fayting Melissa09 zeki olmasını istiyorsanız.(balıklarda akıllı ama çok empatik bu nedenle mutsuz olma ihtimalleri yüksek)Kova burcu olsun bence. Herkes için kendini kurban edebilecek bir balık burcu erkeği çocuğu için insan üzülür valla.