Solmaz-Papatya kızlar ben elendim yumurtlamanın 12. Günü test yaptım negatif bat 5 şubat ama yarın ve ya diğer güze regl olurum artik
_ozlmm Solmaz-Papatya valla bende çok silik olarak gördüm sanki dikkatli bakınca flaş ile de bi baksan mı belki bir tık net görünür
Ozzge01 Solmaz-Papatya canım durum ne oldu merak ettim. Benim de buna benzer çok çok silik bir çizgim var da
Solmaz-Papatya ssahin22 canım normalde bende burda testlere baka baka silik uzmanı oldum ama ben burda ne bilim 12. Güne göre net bir silik göremedim😔
ssahin22 Solmaz-Papatya Heveslendirmek istemem ama görüyorum valla istersen güneşw tut ya da flaşla bir bak
Rozalii-67 Solmaz-Papatya canım benim kaynanam akrabamin testine bakmıştı bir kere çizgi hiç yoktu hatta kaynanam gün ışığında baktı var dedi ben inanmadm kadın 1 hafta sonra yaptı hamileydi siliği belliydi
Solmaz-Papatya Rozalii-67 canım bu testi de kaynana na gösterir misin 1,5 yıldır bekliyorum artık insan yoruluyor her ay negatif görmekten😔
Rozalii-67 Solmaz-Papatya balım görümcemle birlikte baktık oda silik gördü gün ışığına tutarmisn testi