Melodimm Bu uygulamaya girdiğimde postların birinde doğum hikayesi okumustum.O zaman yeni hamileydim.Ne güzel banada nasip olsun böyle hikaye yazmak demiştim.Ve o gün 28.12.2023 tarihinde gercekleşti.27 Aralık gününde kontrolum vardı aynı zamanda çatı muayenesi olucaktım.Annemle gidecektim kontrole.Eşim bendemi gelsem dedi ve işe gitmedi.Sanki hiss ediyormuş gibi bizimle geldi.Gelelim hikayeme.Usg kontrolunde dolanmam vardı ve hala aynıydı durum.Aynı zamanda tansiyom yükseldi ve bir türlü düşüremediler.Çatı muayenesine gelicek olursak bagirarak muayene eden doktor beni korkutdu.Yapma bir dakika lütfen dedigim için “biz seninle arkadaş degiliz bu ne biçim konuşma” dedi tabi ben şok oldum.Yaptıramadım.Zaten gerginim bir de bu doktor sinirimi bozdu.Normala karar vermiştik ancak tansiyonum düşmedi və dolanma yüzünden doktor seni acil sezeryana almam gerek dedi.Tabi istersen eve döne bilirsin ama bu halle seni göndermek istemem dedi.Tansiyon yüzünden sersemdim resmen.Yatışım yapıldı.Odaya giderken eşimin yüzündeki korku dolu bakış ve annemin durmayıp ağlamasını unutmicam🥲Kendimi zor tutdum ağlamamak için.Neyse bebeğin kalp atışı dinlendi ve yatış oldu.Öglen yemek yedigim için hemen sezeryana almadılar.Gece 12 den sonra hazırlıklar başladı.Ben tabi korkarak odada bekliyorum.Ve o an geldi.Hemsire beni ameliyat odasına götürdü.Giderken annemle kaynvalidemi gördüm beni sorup duruyordular.Anestezi doktorum çok iyiydi.Sagolsun beni sakinlestirmeye çalıştı.Saçımı oksayip korkma dedi.Kambur durmamı istedi.Tabi ben titriyorum duramıyorum.Iyne yapıldı ve uzandım.Doktor şimdi ayaklarını hiss etmiyeceksin dedi.Gercekten öyle oldu.Hic birşey hiss etmedim.Ameliyat başladıkdan 5 dakika sonra kızımı gördüm tabi korkum biraz geçti.Hemen yanıma tutdular.Duygulandim.Kızımı odaya götürdüler ve benim dikiş işlemim devam etdi.Sonra odaya götürdüler.Buz koydular karnıma.Biraz zaman geçtikten sonra doktor geldi ve bastirdi karnima.Biraz acıdı ama dayanilmayacak gibi değildi.Sonda ameliyat sırasında takılmış.Ben daha sonra gördüm sonda takıldığını.Sabah olunca yürütmek için hemşire geldi.Kalkış benim için zor değildi.Biraz yürüdüm.Sonrasında uzanmadım.Oturdum hep bazen yürüdüm kendim.Bu arada gaz çıkmadan yemek yedim ben.Hastanede öyleymiş.Fitil yaptı hemşire.Tvolete gitmem için.Özel hastane olduğu için birşey almadım yanıma.Bu arada hastane kuralına göre kimse yanımda kalmadı.Hastalarla hemşireler ilgileniyordu.Kızımı yanıma getirdiler kucagima verdiler.Allah isteyen herkese nasip etsin insAllah♥️🤲🏻Çok güzel duyguymuş.Buda benim hikayem.Sorunuz varsa sora bilirsiniz😊
bdenerigokce Melodimm 🐶 doktor yaaaa dediği şeye bak terbiyesiz 🤲 neyse çok şükür geçti sağ Salim kucağına aldın 🌺 gözün aydın ❤️
Melissa09 Melodimm gözünüz aydın hem özel olup hem bağırması odaya kimsenin gelmemesi Almanya da mı yaşıyorsunuz bide kaçıncı haftadaydınız epidural mı spinal mı yaptılar.
Melodimm Melissa09 Işte özel de olsa devletde olsa her doktor işini sevgiyle yapmiyor.Spinal oldum canım.Azerbaycanda yaşıyorum.38+5 dim.
LamiyaCetinkaya Melodimm Gözün aydın, böyümüsüz artıq 😍 bu buz qoyma məsələsi bir bizdə var deyəsən, burda kimə desəm qum torbası var ama buz nədi deyir 😁 ki mən təbii doğuş eləmişəm və qarnıma da, tikişlərimə də buz qoyulmuşdu çox rahatladığı yadımdadı.
Melodimm LamiyaCetinkaya Coxsagol hə can🥰♥️Buz qoyuldu ama soyuqluq verirdi mənə.Xais eledim tez götürün.Iynenin təsiri keçdikcə insan hiss edir ağrı verirdi.Cox qalmadı oda tez götürdüler.
LamiyaCetinkaya Melodimm Mənə də soyuq oldu doğuşdan sonra üzüm gözüm yara tökdü amma buz qoyulan vaxt ağrımı elə aldı ki səsimi də çıxartmadım 😂
LamiyaCetinkaya Melodimm Çox isti idi ama bilmirəm ya buzdan oldu, ya da tez tez gəlib pəncərə açırdılar havalandırmaq üçün qar da yağmışdı 🤷
Melodimm Pamuk Evet şimdi gördüm doğum hikayeleri bende gizlenmis sanırım yalnışlıkla elim değmiş şimdi fark etdim🥲