morpaqatya9 Arkadaşlar cinsiyet öğrenme günü yapmayı düşünüyoruz ama sade olsun istiyoruz çok masraf etmeye gerek yok 🙂 ama nasıl yapsak bilmiyoruz😔 daha önce yapan var mı yada fikrinizi nedir 😘
Kubrayeniceri morpaqatya9 beyaz üst giyip gözleriniz kapalı boyaya ellerinizi batırıp üzerinize sürebilirsiniz(şimdilerde herkes böyle yapıyor) daha sonra aynı anda gözlerinizi açarsınız biz öyle yaptık ama cinsiyet değiştiği için yaptığımız boşa gitmişti 😅
berna-24 morpaqatya9 eşimle bana sürpriz olmadıgı için ben çocuklara sürpriz yaptım pasta aldım çok mutlu oldular banada hatıra kaldi
Kubrayeniceri 2cibebis burada doğana kadar kız doğunca erkek olduğunu öğrenen gördüm umut edelim hayırlısını versin Rabbim🙏 sizde sağlıcakla kucağınıza alın inşallah
seyma5353- berna-24 bende iki pasami beyaz yada siyah giydirip birbirlerine boya surdurcem dusunmesi bile cok heycanli buyuk oglum kiz kardes cok istiyo insallah kizimz olur
2024annesi Ben de masrafı az, fazla abartı olmayacak ama ilerisi için bebişimize bize hoş bir hatıra olabilecek cinsiyet partisi istiyorum. Fikirlere açığım arkadaşlar. Yapanlar neler yaptı? parti 7-8 kişilik olacak
berna-24 seyma5353- inşallah rabbim gönlünüze göre versin benimde oğlum var kız istedik yeniden oğlum olacak ama buna kolay adepte olduk oğlum da kız istiyordu ona baya bı büyük sürpriz oldu
morpaqatya9 Dilara_tekin 12 de kendini gösterdi ama kesin diyemem dedi 14 haftalık kesin eşya almak istersen alabilirsin dedi 😊
Dilara_tekin morpaqatya9 bende 1hafta sonra 14 oluyorum da devlet söylemediği için özele gidecem inşallah gösterir