Nazd1 Afedersiniz ama ishal olmak normal mi gece 4 ten beri okadar sık sık ayağ kalktım ki hiç uyumadım desem yeri. Artık karnıma konuşmaya başladım annecim neyi sevmedin söyle yemiyim ama ağrı yapma diye🤦🏼♀️
Yagmurakyurek Nazd1 muz haşlanmış patates pilav tüketin ishali keser belkide usutmeyle alakalı bir durum 1hafta ve daha fazla devam ederse mutlaka doktorunuza danışınız
Bsrrgl Nazd1 eğer fazla su kaybettiyseniz ki tam olarak bilemezsiniz doktora gitmeniz lazım kasılma yı tetikleyebilir
Minikfasulyem_26 Nazd1 ishal olmanizin bebegin birseyi sevip sevmemesiyle alakasi yok. Fazla sivi kaybi oldyysa doktora gitmelisiniz
Nazd1 Hatice_70 daha 17 haftalık çok erken daha doğum olabilmesi için sadece bi sorun bi rahatsızlık verir mi onu merak ediyorum🤦🏼♀️
Nazd1 Yagmurakyurek üşütme olabilir aslında çünkü havalardan dolayı soğuk ister istemez alıyorum iş yerinde 🤦🏼♀️
Nazd1 Minikfasulyem_26 yoğun bir sıvı kaybı olmadı aslında biraz daha takip edeyim en iyisi kendimi🤦🏼♀️
Bsrrgl Bsrrgl ama başka şeylerde bunu tetikler yanlızca eğer çok sık çok fazla oluyorsa sıkıntı olur yoksa normal derecede herkeste olur .