Datlum Kaşık ağrılarım ve şişkinlik var bazen ağrım adet ağrısı gibi oluyor ilk gebeliğimde hiç ağrı yaşamamıştım. O yüzden biraz panik oluyorum
Mayaonat Canım benimde pazartesi günü 475 di benimde ağrılarım oluyor doktoruma mesaj atıp sordum olabilir dedi ama daha çok küçük olduğu için kese görünmez diye düşünüyorum bir haftadaha bekleyeceğim sanırım tabi sabredebilirsem
Yesimseen Merhaba bugün kesem görüldü doktor dedi 15 gün sonra tekrar kontrole gel dedi sizce bebiş kendini gösterir mi o zamana kadar 5+5 haftalığım
hepoyleolurzaten_ Yesimseen keseniz kaç haftada göründü?bende 5+5im 3.4 güne gitmek istiyordum kese görünürmü acaba?
hilalclkn Bazen geç döllenme olabiliyo gayet normal benimde son adet tarihim 21 aralık geçen hafta gittiğimde 4+6 günlüktü kese ve bebek çok minik şekilde gözüktü yarında kalp atışını görmek için gidicem
Datlum hilalclkn beni ultrasona bile almadı görünmez diye haftaya gel dedi aslında benimde baksa gorulebilirmiş ilk gebeliğimde görülmüştü bu haftalarda
Yesimseen hepoyleolurzaten_ kese görünür bugün gittim daha yeni kese göründü adet tarihime göre 5 buçuk hafta
Yesimseen hepoyleolurzaten_ teşekkür ederim Allahın izniyle de kalp atışını da bir duysam rahat edicem 😍
Datlum Yesimseen 6 hafta 1 günlük görünüyorum doktor Çarşamba günü sadece değerime bakarak 4 haftanın içindesin dedi
Datlum asetonluoje bugün aile hekiminde beta HCG yaptırdım eğer dediğiniz değerlerde olursa gidicem kadın doguma ilk gebeligim değil ama.niye böyle hissediyorum bilmiyorum 🥰 çok heyecanlıyım çok mutluyum