umaydurununannesi umrumdadegil tam 37 oldu dogdu hala hastahanedeyız dun dogdu 8de 1e kadar yogun bakımda kaldı hırıltısı vardı suanda kakasını yapmakda zorlanıyo
umrumdadegil umaydurununannesi inşallah iyileşir bir an önce 💜 kuvöze falan girmedi dimi doğumun nasıl geçti
Melihali umrumdadegil benim ilk dogumda hemşire bişey içirdi ne olduğunu bilmiyorum ve 2-3 dk sonra ishal gibi tuvalete cıktım inşallah bu doğumda da ondan verirler
Tinii_minii_mom Ay kızlar banada akıl verin 14 saattir gaz çıkaramadım hoşaf yürüyüş vs vs hiçbir işe yaramadı gelmiyor bile
mmirzamm Tinii_minii_mom merhaba hayurli olsun bebeğiniz bizimde bebek kuvezde hala entübe oldu bir gün sonra şimdi entubeden çıkarılmaya çalışıyorlar
Tinii_minii_mom mmirzamm aynı haftalarda aynı şeyleri yaşamışız keşke ikimiDe kucagımza alarak hanerleşseydik canım 🥲 kaç kg doğdu. Benmkide sokunum sıkıntısından yıgunbakmda
mmirzamm Tinii_minii_mom alacağız inşallah ümidimi kesmek istemiyorum bakıp gelince çok kötü oluyorum ama toparlayacak inşallah 2520 doğdu doğumdan önce 2420 demişlerdi çok yanılmadılar
Tinii_minii_mom mmirzamm banada 2500 demişlerdi 2290 doğdu. Bugn gördüm zayıflamış çok üzüldüm sütte yok tabi keşke gelse hemen
mmirzamm Tinii_minii_mom öncelikle sütun yok demeyin geliyor gelmeye başladı gibi kendinizi inandirin birde bol bol su için benim daha yeni yeni artmaya başladı tabi bebeğe yetmiyor mama veriliyormuş ama yinede ne kadar olsa o kâr emzirmeye girebilsek süt artar bebeği görmek iyi gelir tahminimce
Tinii_minii_mom mmirzamm kesinlikle bebişle olmak emzirmek daha hızlı artırırdı. Sizin kaç ml geliyor şmdi kaç günde arttı. Benden 4 gün önce yaptınız sanırm siz
mmirzamm Tinii_minii_mom bir Şubat’ta doğum yaptım ilk günler bir iki ml di eve geldikten sonra 10 ml falan oldu şuan 75 ml oluyor üç saatte bir sağıyorum
Tinii_minii_mom mmirzamm ooooo süper ötesi maşallah. Bende üçüncü gündeyim 5 ml henüz inşallah artar ya. Artırmak için neler yaptınn
mmirzamm Tinii_minii_mom çok çok fazla su tuketiyorum annem meyvelerden hoşaf deriz biz onu yapıyor süt çayı içiyorum rezene çayı içiyorum bol da yemek yiyorum dizinde sütünüz gelir inşallah