minikmucizeemaak umrumdadegil Bilemem canım ben bantsız girdim doktorum bantlı girmemi istemedi, ama bence de 2 gün geçsin bari. Dikişler yeni çünkü. Tabş en doğru kararı sen bilirsin 🫠
Derinnmom umrumdadegil kız o değil de ben dün sana dua edecektim adını bilmiyordum Allahım sen umrumda değile yardım et dedim 🤣🤣🤣
AsPandaa Allahım doğurduda gaz çıkarmayı soruyor artık 😅 Banada nasip etsin rabbim çok yoruldum.Doğurunca rahatlama geldi mi merak ediyorum şuan aldığım nefes yetmiyorda 😅
umrumdadegil AsPandaa ay inşallah inşallah sabret 😍 geliyor ya ama tuhafına da gidiyor insanın artık içinde hareker eden bişey yok sertlik yok yumuşak bir karın😂 sanki yıllardır karnım öyleymiş gibi alışmışım 😂
umrumdadegil Minigiim-vebenn52 iyiyiz çok şükür 🥰 37 haftalık doğdu gelişimi gerideydi ve suyum azalmıştı mecbur doğum başlattı doktor normal diye başlattık berbat bir normal doğum vakti sonrası son çare sezaryen oldmak zorunda kaldım bebişin kalp atışları yavaslamisti😓
Srfe01 umrumdadegil o acimasinin sebebi sanırım sonda dan dolayı ay hatırlayınca çok kötü oldum bende ama geçecek 10 güne kadar
Minigiim-vebenn52 umrumdadegil maşallah olsun benim de kalp atışı hızlandı diye sezeryana alınmıştım olsun kavuştuk ya çok şükür sen nasılsın ağrıların var mı ? Baş ağrın olmaması için acı kahve tüket mutlaka üçüncü gün başladı benim berbat bir şekilde . Bebek yanında dimi ?
umrumdadegil Minigiim-vebenn52 ay gaz ağrıları çok fena sende de olmuş muydu omzuma falan vuruyor😕 dün içtim de bugün hiç içemedim kahve. Evet bebiş yanımda