Meryeminannesi20 Miracleee önceki hali nasıldı bilmiyorum ama eğer rahat nefes alabiliyorsanız ve rahat yemek yiyebiliyorsanız düşmüş diyebiliriz benim bi hafta oldu karnım indi bekliyorum 37+0 oldum bugün 🥲
esshn Miracleee bebek pozisyon değiştirdiğinde de karnın şekli değişiyor. önceden nasıldı bilmiyorum ama belki doğum pozisyonu almıştır. 😊
Erkeekaannesii Miracleee Burda 34+3 falandım bende bazen banada diyorlar karnın düşmüş diye ama bu fotoğraftan 1 gün önce doktor kontrolü vardı baş aşağı olan oğluşun makat gelişe döndüğünü gördük ultrasonda 😂
Miracleee Meryeminannesi20 zaten hiç nefes sorunu filan yaşamadım aslında ama yemek konusunda evet daha rahatım sanki. Mide yapmaları da Bi tık azaldı gibi. Önceden yatamazdim geceleri asla mide yanmasından. Haftam erken diye korktum da. Bu aralar herkes erken doğuruyor gibi geliyor. Hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin canım.
Meryeminannesi20 Miracleee bebek iner inmez hemen doğmaz ciddi bi baskı olması lazım kasıklarda yürürken belli olur diye düşünüyorum yada eğilip kalkarken son rahat uykularımız tadını çikarmak lazım 🥲
Miracleee Meryeminannesi20 baskı çok var valla. Zor yürüyorum neredeyse. Salı gunu kontrol var bakalım o güne kadar neler olacak ☺️
Miracleee Seyma-nur_ergn belki de bana öyle geliyor olabilir haklısınız. Ama eşlerin de çok anlayacağını düşünmüyorum bu durumdan. Hayırlısı diyelim. İnşallah en doğru zamanda doğurur herkes
Meryeminannesi20 Miracleee benimde salı günü kontrolüm var 🥲 bakalım ben ne durumdayım bazen adet sancısı gibi sancım oluyor ama geçiyor
Siyahkelebek422 Miracleee canım dinlenmek bu asamada cok önemli inan iki uç hafta bile kazandirir sen bol bol yat dinlen hem icin rahat eder bol bol da su ic haftanda gayet guzel , ki karnin dusmusse bile inan hemen dogmuyorlar ama sen dinlen guzelce
Arzuanne Düşmüş bence benimde düştü gibi ama kanala girmemes sanırım açıklık 0 hemen düşünce gelmiyor diye düşünüyorum
Miracleee Arzuanne inşallah hemen gelmez. Daha haftam erken. Zaten panik bir insanım. Korktum da biraz.
Miracleee Meryeminannesi20 nadiren bende de oluyor. Sizin haftanız bana göre daha iyi en azından. Hayırlısı olsun hepimiz için. Son haftalar biraz zormuş gerçekten ☺️
Miracleee Siyahkelebek422 Allah razı olsun canım. Haklısın artık biraz yatmam lazım. Çok hareketli geçti son zamanlarım. O sebeple olmuş olabilir. Rabbım herkesin evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Siyahkelebek422 Miracleee evet son zamanlarda cok hareket birazcik boyle seyleri hizlandirabiliyor :)
Miracleee rumeysaaa- öyleyse beklesin biraz daha inşallah. Şuan hiç dogurasim yok. Allahtan hayırlısı 🤲☺️