[silindi] Merhaba, 12 haftalık hamileyim ve göbeğim var pantolonlarım olmuyor normal taytlarım göbeğimi sıkıyor bebeğe zararı var mıdır 🙄😔
Bulut74 [silindi] normal taytları göbeğin altında tut alışıyorsun bi süre sonra, hamile pantolonu, taytı falan pek kullanışlı olmuyor. İlk hamileliğimde de kullanmadım, şimdi de 4 aylık hamileyim normal tayt giyiyorum hep.
Smiley87 [silindi] benim 2. Hamileliğim 10. Haftalarda olmamaya başlamıştı canım , hamile pantolonlarının beli ayarlı, lastikli olanları var çok rahat oluyor , ben ilkinde 10. Haftada aldım Doğuma kadar giydim 🤗
mervehamiatalay [silindi] rahatsiz eder bebegi bende suan hamilelik tayti gjyiyorum cok rahat hamilelik pantolonu bunaltiyor gihemiyorjm ama tayt cok rahat defacto dan aldim bak istersen bi
Mervece30 Ben hiç hamile taytı almadım Beli esnek kemer kısmı çok ince lastikli olan taytlar var sanırım nbb de Hatta şuanda üzerimde Hamile pant hiç rahat edemiyorum göbeğimi sıkıyo gibi bunalıyorum
Nefeslina [silindi] canım ımkanın varsa hamılelık taytları var ondan kullanmanı tavsıye edıyorum cok rahat
Nursemom [silindi] sıkı hiçbir şey giyme. Tayt giy gerekirse uzun kazak giy pantolon düğmesini aç. Hiçbirşey bebişin sağlığından önemli olamaz bence 🙏 benim şahsen pantolon düğmesini açıp gezdiğim zamanlar oluyor kazaklarım hep uzun ve salaş olduğu için rahat rahat geziyoruz. Çalışırken de formam lastikli hafif göbeğimin altında bırakıyorum gayet rahatız 👍☺️
Ahsenveannesi [silindi] hamile tayti giyiyorum cok rahat valla digerleri beni sıkıyor rahatsiz oluyordum simdide karnim kocaman oldu zaten istesemde digerlerini giyemem normal tayt alip alta indirsende benim cocuk direk tekmeliyor biraz basinc olsa
Bilinmeyen34 [silindi] n11de var.ben çok memnun kaldım hiç sıkmıyor. Enimon 156 Bayan Kalın Kışlık Hamile Tayt 79,10 TL yerine 59,33 TL https://urun.n11.com/pantolon-sort-tayt/enimon-156-bayan-kalin-kislik-hamile-tayt-P212412711
NeeSalman 30 haftalık hamileyim 2 hamile taytı eskittim. Pantolonlardan çok daha rahat (bi zaman sonra diz yapıyor) , kış ayında uzun kırka triko kazaklar altına da çizmelerle ile çok rahat oluyor. Kilolar da böylelikle belli olmuyor🙈 ben Hm’in hamile taytlarını giyiyorum ve ciddi kaliteli diz falan da yapmıyor.
Deryakaya1802 [silindi] ben de hiç hamile taytı almadım h&m in taytları çok güzel beli de lastikli L beden aldım 2 tane onları giyiyorum karnım kocaman oldu ama hiç rahatsız etmiyo 😊 Taytları bi de sıkı salmıyo kendini, göbek kısımları rahat hiç indirmiyorum da. Hem de indirimli şuan bakabilirsin
Aselnaz33 Hatice89 😂 hımmmmm anladım canım 😂 istersen gucciden sipariş ver yada dolce gabbana 👋🏻 Bak fendi’de olabilir ama doğru onlarda hamilelik kıyafetleri yoktu 😂 şansını birde cahnnelde dene bakalım 😂
Phtc Pantolonlar çok rahatsız ediyor, calzedonia dan hamile taytı aldım inanılmaz rahat, şiddetle tavsiye ediyorum kızlar
svmeybgl [silindi] ben hamile Taytondan gayet mennunum lcw dan almıştım . Gebeliğin 20. Haftasından beri kullanıyorum.