Medos123 Churcill Nişan dediğiniz nasıl bişey acaba bnde de bu sabah peçeteye geldi de sarı ve yeşilimsi gibi peçeteye geldi. Nişan dediğiniz o mu acaba
Churcill Medos123 sarı yeşil duymadım hiç enfeksiyon olabilir mi bu? Pembe kahverengi ya da sarı jöle kıvamında bi akıntı olması lazım. Benimki pembemsiydi hafif kanla karışık gibi. Bide herkeste aynı mı bilmiyorum bi kez gelip bitmedi sürekli o şekilde devam etti
serensuat Medos123 devamı gelecektir canım, sen hareket ettikçe artıyor, az bir kanın beklemesindendir
mombarbie_ Deryagamze benim 3 buçuk haftadır 1cm ilerlemiyorda haftanız iyiyse açılma için egzersizler yapın
Medos123 serensuat bakalım yarın kontrole gidecem ne diyecek zaten sancım da var. İkiz olduğu için erken doğacak galiba
serensuat mombarbie_ Doğrudur canım, benim sancılarım sıklaşsın açılmam artsın diye yaptı, şuan 15 dakikada bir düzenli geliyor, en geç yarın sanırım yatış verecek doğum için, sağlıkla gelsin♥️🙏
Derinnmom Deryagamze yaz istersen canım benim aksam kontrol var inan gece bi dakika bile uyumadım bakalım doktor ne diyecek artık hic gücüm kalmadı
Deryagamze Derinnmom geldim ben yatış verdiler. Açılma 3 cm olmuş . 5 tek sonra epidural verilecek. Dua edin
serensuat Deryagamze benimde 3cm olmuş ve sancılarım var, şimdi yatış vereyim yada yarın sabah 8de gel dedi, ben epidural istediğim için yatacağım heralde, 5cmi kaçırmak istemiyorum🙈😁
Deryagamze Derinnmom Derinnmom doğurdum canım Allah herkese kolaylık versin . Epiduralli normal doğum oldu çok şükür . Yakın paylaşırım bende
Ervan mombarbie_ cnm benim nişan gelmişti saat gece 5de bnde pilates egzersiz fln yaptim sıcak duşa girdim alt bolgeme döktüm hep kasıklarıma belime evde son işleri yaptım bulaşık vs.sicak su torbası belime koydum Öğlen oldu sancı gelmedi. Dilimde sümmesebileyesserah rabbiyessir velatuassir rabbitemmimbilhayir zikirlerimi hiç dusurmedim. Namaz kildim Meryem suresi Yasin suresi inşirah süresi okudum. Saat 12de evden eşimin zoruyla çıktık ve bebek hiç hareket etmiyordu. Ben bekledim 8 saat sancı yok. Öğlen q1de yatış yapildi 6cm açıklık vardı sanci yoktu nstde ve suni verildi saat 5de ikindi doğurdum. Oğlumu 3.700grm normal ilk dogumdu. Şuan 37 haftayim bklim bu nasıl gelicek yine kolay olcakmi Ve hastaneye gidene kadar hep pembe kan geliyordu. Ben sogukkanli olup bekledim en iyisi
mombarbie_ Ervan bende halsizlik belirti yok bakalım bizimki ne zaman gelicek sabah markete ciktim merdiven inip çıkmak zorunda kaldım eve Bi girdim sıcak sıcak akıntı geldi bolca dedim acaba nisanın devamı falan mı