Elfthh Kızlar bunu yaşayan var mı sağ kismim bobregimin az üstü yatarken üstüne veya biyere degerken agiriyor gün içinde ayaktayken hissetmiyorum yatarken dönerken o kısma zorlanıyorum başına gelen var mı neden oluyor üstüne yatamıyorum resmen
likesah Elfthh agrinizin ne agrisi oldugunu bilemiyorum ama hamilelikte ozellikle sag bobrekte bebegin baski yapmasi sebebiyle genisleme olabiliyor belki o agri yapiyordur doktorunuza bahsederseniz sikayetinizden kontrol edecektir.
Elfthh likesah böbrek kismida agrimiyor gibi böbrek genişlemesi olanlar genelde normlade de agridiginda bahsediyorlar sadece üstüne yatınca değil de acaba bundan kaynaklı mi blmyrum kontrole gittiğimde soluyorum diyorum ama yaklaşık bir haftadır var gecmiyor
likesah Elfthh tutulmus olabilir mi? Sicak dus falan alsaniz ya da sicak su torbasi sicak havlu uygulamasi iyi gelir belki. Karniniz buyumeye basladiysa o da agri yapiyor olabilir umarim ciddi bir durum degildir cok gecmis olsun.
Elfthh likesah çok teskkur edsrkm evet sıcak su torbası iyi geliyor karnımda büyüdü bu ay aynen hepsi bı arada oluyor galiba ciddi olmasında aman