Bsrvrlll Merv2111 etrafımda kullananlar var çok memnun bende aldım ve çok sağlam geldi kullanımdan kullanıma değişiyo sanırım
Cemreveannesi Kraft Oslo almıştım 5 yıl önce oğlumu onunla büyüttüm hala biniyo arada🙃dıger bebegımıde ınsallah büyütür cnku araba cidden masallah cok kalıtelı almak ısteyen Kraft travel sistem araştırsın
Melikebldz Gulcehir bize de bu gün amcamız sağ olsun aldı inşaAllah bizde begeniriz ablam çok memnun ben hamile olduğum için ağırlığına falan bakamadım ama 😅
Senadigan666 Merv2111 banada kabin boy al dediler kime sorduysam kabin boy önerdiler bende onu aldım bakalım.
Ulviyedlnn Merv2111 prego aria çok hafif kabin boy incecik oluyor kullanımı kolay puseti üstüne takılıyor ayrı istemiştim başta ama traveller çok ağır kaba oluyor oyuzden böyle tercih ettik biz
elifcevikibis Merv2111 Yoyko Egg Capsüle aldım. Travel olarak 3ü bir aradaydı. Gayet de uygundu Kasım’da aldığımda indirimdeydi, çok memnunum.
Denm22 Merv2111 bugün Elele mıdo2 aldım çok araştırdım travel sistem takıp çıkarabiliyorsun ön ve arka kısma bakıyor ayrıca kapandığında hem hafif hemde kabin boy fiyatında 9600₺ idi bütün beklentimi karşıladı
nurcan05 Merv2111 sunny viper aldım açılıp kapanması kolay mağazada denedim 6 bin dediler civil de e bebekte 4800 falandı trendyoldan 3400 e aldım hafif sürüşü kolay doğumdan itibaren kullanılıyor puseti yok deneyerek bakıp alın tercih meselesi
petekceee Prego calista aldım 360 derece dönüyor bu özelliğini çok beğendik nasipse nişanda kullanacağız
Gmz09 Yoyko capsule egg aldık biz şuanda da indirimde henüz kullanmadık ama kullanımı basit ağır değil.açıkcası çok para vermek istemedik benzer ürünler çok çok pahalı.
Dpdpdp Merv2111 ben maxi cosi lila sp aldım çok memnunum kabin boy ve travel sistem aynı zamanda. Tek elle açılıp kapanabiliyor. Beymende bebem arabalarında indirim vardı bilginiz olsun :)
Balparem Prego lotus aldım kabin boy ve çok hafif katlanınca minicik oluyor.Aynı zamanda puset de takılabiliyor tavsiye ederim
mislina_ Biz de prego covi tercih ettik Aria ile benzer özellikleri diğer arabalara göre hem uygun fiyatlı hem de hafif daha kullanmadım ama inşaallah memnun kalırım 💐💐
Reyhan-v Merv2111 joie tourist aldım ben kabin boy hafif katlanınca küçücük oluyor çekeceği var küçük bir valiz gibi çekip taşıyorsun ya da tek elle açıp katlayabiliyosn kabine girmesi ya da bagajda yer kaplamaması da cezbetti bakabilirsiniz buna da