misiszachk Bugün 11. Haftaya girdik gün içine kendimi çok yormamama rağmen (sadece cam sildim ) az önce bir kanamam oldu. Bu haftalarda yerleşme kanaması yaşayan oldu mu? Hastaneye gideceğim tabiki sadece içimi rahatlamak iÇin soruyorum
Bilgeferhat misiszachk oldu canım benim 12. Haftaya kadar ara ara kanamam oldu progestan kullandım iğne vuruldum acile git iğne yaparlar ayaklarını yüksek tut yat biraz doktora gidene kadar
Maviyesil121212 misiszachk yerleşme olması için pembe veya kahverengi olması lazım. Sizinki canlı kırmızı renk miydi
Mayasey misiszachk 14.haftaya kadar yaşadım. 11.haftada yerleşme kanaması olmaz. İğne yaparlar progestana başlarsın. 11.haftaya gelmişsin bişi olacağını sanmam ama dikkat et yine de kendine
Esba2019 misiszachk bol bol dinlen benim de kanamam oldu 1 ay sadece Tuvalete kalktın hep yattım canım tedbir bizden tevekkül Allahtan Rabbim yavrularımızı bağışlasın
Minnakfasulyem misiszachk daha öncesinde doktor size kanama alanınız var kesede falan diye birşey söylemiş miydi?
misiszachk Zeliha66 eymeninannesii Ufkumm Dileqim Esba2019 Halima fitmom Mayasey Minnakfasulyem Kızlar iyi dilekleriniz/dualarınız için çok teşekkür ederim. Maalesef sonuç iyi değil. Kalbi durmuş bebeğimin 9. Haftadaki kadar kalmış gelişmemiş. Ense kalınlığı da bariz çok kalın dedi doktorlar. Kafatasının bir yerinde bir ödem daha varmış. Yarın hastaneye yatışımı yapacaklar. İlaçla düşük yapacakmışım. Veren de Allah alanda Allah inş yeniden nasip eder. Ama yine de çok kötü bir şeymiş. Sizlerinde bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim.
fitmom misiszachk şuan nasılsınız acaba ? O haftada yerleşme kanaması olmaz aslında keşke cam falan silmeseydiniz ya umarım ikiniz de çok iyisinizdir 🙏🏻
Halima misiszachk yerlesmede bende kahverengi leke geldi.InsaAllah hasteneye git kotu bir durum olmaz insaAllah
Zeliha66 misiszachk cok mu uzanarak sildiniz camı. Hamilelikde biraz daha dikkat etmelisin canim tabikide doktora git bi muayene etsin icin rahatlar hic degilse
misiszachk Zeliha66 yok canım boyum kadar zaten Camlar ekstra uzanmam gerekmedi. Kalbi durmuş bebeğimin 9 haftaki boyutunda kalmış gelişmemiş yarın düşük yaptıracaklar 😕
Zeynpatak misiszachk canim sen de eskisehirliydin yanlis hatrlamiyosam . Cok uzuldum ama vardir bunda da bi hayir . Allah sabir versin
fitmom misiszachk ben de 1 bebek kaybettim bundan önce hiç üzme kendini yol yakınken olmuş daha iyi şükret. Özel bir çocuğu bakıp büyütmesi çok daha zor olurdu Allah yardım etmiş inşallah yenisine sağlık canım 🙏🏻
Ufkumm misiszachk canım bir de gebelik hisselerin de azalma görmedin mi göğüs hassasiyeti mide bulantısı falan