AzraCaglar Arkadaşlar ben 4+2 günlük hamileyim. İkinci çocuğum olacak inşallah ama bundan önce bi düşüğüm oldu. Keseniz kaçıncı haftada göründü ve hanileliğinizi ilk öğrendiğinizde kan değeriniz basıldı🤔 kokuyorum yine aynı şey olursa diye. Cuma günü kontrolüm var dua edin güzel geçsin😔
Tugbamete AzraCaglar 5+6 da hamile olduğumu öğrendim doktor o gün kese görülüyor dedi 7.haftada kalp atışı görüldü 8.haftada da kalp atışını duyduk
CansuDemir AzraCaglar Öğrendiğimde değerim 76 idi 5+3 kese görmüştüm. 7+3 kalp atışı duymuştum. İkisi de vajinal ultrasonlaydı.oğlum şimdi 55 günlük. Sağlıkla kucağına al inşallah 😃
Aysegolcuk 5+6 haftalıkken göründü canım biraz bekle daha küçük olduğu için gözükmez korkma bişey olmaz. 😊
AzraCaglar Aysegolcuk İnşallah canım benim. Allah hepinizinkini de sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin😊
AzraCaglar cansubsrr Çok sevindim canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Cuma günü belli olacak benimkinin kesesi falan. İnşallah görünür ve sonra da kalp atışını duyarım.
AzraCaglar CansuDemir Ayyy amin canım çok sevindim. İnşallah bende hayırlısıyla alırım kucağıma sağlıkla inşallah
Aysegolcuk AzraCaglar Amin kuzum içini ferah tut sakin korkma inşallah Sağlıkla kucağına alırsın bebişi 🙏
AzraCaglar Esrarslan 😍😍😍 Maşallah canım. İnşallah sağlıklada alırsın kucağına. İçimi rahatlattınız vallahi arkadaşlar. İyi ki keşfetmişim burayı. Herkese ve kuruculara çok teşekkürler🙏🏼😊😍
Eda0509 AzraCaglar ben de 4+5 haftalık oldum. Bende senin gibi keseyi görmeyi bekliyorum. 3 şubatta gidicem inşallah
Aslishn AzraCaglar 5 haftalikken karindan ultrosonla keseyi gordum adet gunu beta hcg 124 falandi gec dollenmeydi bizim simdi kalp atisini bekliyoruz canim😍
yengecizm AzraCaglar ben de demin doktordan geldim kese gözükmedi 5+2 gözüküyorum programa göre. Tekrar beta istedi. Sonuç bekliyorum 😔