Birsen56 Ben hiç tüketmiyorum balıkta tavuk etide karartım ilk gebeliğümde yerdim bunda azıma bile alamıyom
Serendipity16 Nergiz7 doktor en iyisi hamsi dedi bende zaten severim o yüzden genelde hamsi yiyorum geçen gebe okulunda da mümkün olduğu kadar küçük balık yiyin dediler
Asus1 Nergiz7 somon hamsi alabalık çupra yenebiliyor ama onegası fazla olması açısından en iyisi somon ve hamsi canım
Ervaa35 cokbilmismom valla vitamin alıyorum sandım 8 aydır yani hiç bilmiyodum bari doğuma kadar yemiyim ilk hamileliğimde de öyle yedim kimse de bişey demedi🤷🏼♀️
Serendipity16 Birsen56 kaçıncı haftadasınız ? Önceden de sevmiyorsanız belki o yüzden tiksinmişsinizdir
sryy Nergiz7 dip balıklarını yememelisiniz ağır metal içeriyorşar internete yazarsanız hangileri dip balığı hangileri tüketilebilir daha net bilgi alabilirsiniz veyahut en garanti yöntem domtorunuza danısmak olur
Nur7536 sryy göl balıkları dip balığı olarak mı geçiyor sarı balık diye geçiyor burada o yenir mi acaba internete birşey bulamadım
Birsen56 Serendipity16 yarınn30 haftama gircem normalde az tüketirdim ilk gebeliğimde aşerdim baya yerdim bundada tiksindim kukosu bile geliyo midemi bulandırıyo
sryy Nur7536 evet net bi araştırma yapabilirsiniz benim tercihim genelde alabalık veyahut hamsiden yana oluyor. Hem içim rahat yiyebiliyorum