Kilaflarinmucizesi Ebrarabla_06 Ben de işyerinde okuyorum tlf dan ama hatim niyetiyle okuduğun için abdestli olman şarttır diye biliyorum. Dediğim gibi sen nasıl istersen öyle yap tabi. Ama Allah muhafaza başka birini yanlışa yönlendirirsek daha büyük vebal
Kilaflarinmucizesi Ebrarabla_06 Kuzum kuranı ezberden okumak istediğinde sorun yok ama hatim niyetiyle nereden okursan oku abdestli olman gerekir. Yine de sen bilirsin.
Ebrarabla_06 Kilaflarinmucizesi Tabii ki canım herkesin düşüncesi Fikri farklıdır Çok teşekkür ederim yine de sana
Ebrarabla_06 Kilaflarinmucizesi abdestli yani öyle biliyorum Hatta İmam olanlara da sordum birçok kişiye de sordum sıkıntı olmaz dediler abdestsiz de okunabilir dediler Onun için Evet başka birini vebalini almak istemem ama sordum yani onun için attım Çok teşekkür ederim yine de
Kilaflarinmucizesi Ebrarabla_06 Kuran okunabilir ama hatim olmaz. Sen hatim yapıyorum diye sorarsan ona göre cevap verirler diye düşünüyorum. Rica ederim ❤️
Serendipity16 Ebrarabla_06 evet inşallah sağlıkla zamanında gelsin tüm bebişler Allah okuduğumuz hatimleri kabul etsin 🤲🏻