Nisaiste Hanımlar 15+1 deyiz ve karnımın içinde kelebek varmış gibi bi his var pıt pıt atıyo ve göbeğin üstünde bu durum normal mi çocuğu göbeğin üstünde hissetmek bu haftada
Pofidik123_ Nisaiste ben 16+1 oldum ama hala bi his yok ama sanki böyle bazen içimde dönüyo gibi hissediyorum bide bi iki kez pıt pıt etti karnım ilk gebelik olduğu için anlayamıyorum
umutsmom20 Nisaiste bende ilk 16 da hissetmiştim hatta hissettiğim şey gaz mi bebiş mi anlayamamistim 😂
Yenianne6706 Nisaiste 19+3 gibi kıpırtı hissettim şimdi 20. Haftadayız ilk gebeliğim olduğu için karnımda bişeyler hissediyorum ama anlamlandıramıyorum 😄 çok sık değil henüz
izobellaaa-_- 2.gebeliğim ve 19 haftaya gireceğim yarın neredeyse tekmeliyor 1. De böyle değildi 2. Hamilelik de çok farklıymış
Senaatt Ben de gece yatağa girdiğimde o sessizlik sakinlik oluşumca sanki kıpırtı hissediyorum bide pıt damar atması gibi 16+1 deyim
Eslem2112 Nisaiste kızım da yani il k gebeliğim de 20 haftalıkken oğlum da 14 muydu neydi çok erken hissettim
-ECEM- İlk gebeliğim ben 18. haftada hissetmiştim. Böyle net bir hareket olarak değil kas seyrimesi gibi oluyordu. Şu an 23 haftalık olduk büyüdükçe hareketler çok daha net hal aldı. 30. haftaları hayal edemiyorum 🥰