EmineKenan81 12 Şubat’ta kontrolüm var 37 haftalık gebeyim. Bebeğin gelişimi 2 hafta kadar önde. Normal doğum gözüküyor suanlik. İlk gebelikte normal doğum yaptım. Tekrar çatı muayenesi yapıyor mu doktor merak ediyorum yaşayanlar yazabilir mi? Teşekkürler 🤗
Sadeceanne2 EmineKenan81 yaparlar canım 🥴 hayırlısı ile gelsin sağlıkla inşallah kasma kendini. Çok can yakmaz
TugcEsila EmineKenan81 normal dogum olacaksa yaparlar sanirim benm ilk sezeryandi simdide yine sezeryan olacak olmadi cati muayenesi ilkmde olmustu sadece :)
neanladinyurdagull EmineKenan81 hayırlı olsun sağlıcakla gelsin bebiş.Hayır çatı muanesi ilk gebelikten sonraki gebeliklerde yapılmıyor örneğin benimde iki doğumum var ilkinde çatı maunesi yapıldı normal doğuma yatkın olduğum görüldü ve doğurdum ikincisinde bakılmadı çünkü zaten normal doğumum var.Çatı muanesi yapılmıyor ama açıklığa bakıyorlar elbette
Sadeceanne2 EmineKenan81 Tek avazda Hayırlısı ile gelsin inşallah. Son zamanlar geçmiyor dimi ☺️ bizde 18-5 olduk kızımla. Hayırlısı ile o zamanlar ı görmek nasip olsun inşallah
EmineKenan81 Sadeceanne2 Gerçekten geçmiyor 🤦🏻♀️ şuan senin için en güzel zamanlar kıymetini bil. İnşallah kazasız belasız bu günlere gelirsin 🥰benim bir kızım var 10 yaşında o zaman hamile değilmişim ya çok güzel geçmişti çok kolaydı herşey. bu bebeğim nasip olursa erkek illallah ettim artık 😅🤗
Sadeceanne2 EmineKenan81 rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah 🤲🤲🤲 benim oğlum dada kusmam. Çoktu.onda da çok çektim. Ama kız daha bir ağır geldi. Kusma konusunda. Oğlumu kaybettim geçen sene 2,5 yaşındaydı yavrum onun acısı da üstüne binince bebek bir an önce gelsin Geçsin gitsin zaman istiyorum
EmineKenan81 Sadeceanne2 Rabbim sabır versin inşallah inan çok üzüldüm 🤲 herkesin imtihanı başka bu dünyada. Her gebelik aynı değil maalesef tek avazda kurtulalım inşallah canım benim 🤗🥰