Lamiyye_Yilmaz 1159098263 7+ 2 var 😍 gunlerdir mide bulantisindannkusmadan dayanamiyodum sonundandoktora gitdim iki tane ilac yazdi onlari kullaniyorum suan
Selvink 6+5 oldum şuan. Mide bulantılı ve ara ara sancılı geciyor. Bugün doktor kontrolüm vardı kese içinde bebeği gördük. Kalp atısı da vardı ama dışardan henüz duyulmadı. Bir hafta 10 güne sözlestik. Ya siz? ❤️
Nurellaasss Selvink 6 haftalıktı gittiğimde. Kalp atışı duymadık bizde. Pazartesi kontrolüm var. 7+3 olacak. İnşaAllah kalp atışını duyarım 🥰 Mide bulantım yok ama bel ve kasık ağrım var az 🤭
Aybkezr Bende beş +2 ikinci gebelik şuan için rahat dua ediyorum rahat geçsin diye inşallah hepimizin ki rahat geçer
chrysanthemum Ben de saat itibariyle 6+6 oldum😇aşırı göğüs hassasiyeti var acıyor resmen. Bulantı hiç yok ama bir haftadır mide yanması yaşıyorum baya fena insallah bir an önce geçer. Geçen hafta kese göründe bu hafta bebeği gördük haftaya da kalp atımını duymak ıcın gıdıcez ınsallah😇
Nur1806 chrysanthemum son adet tarihiniz nedir? Bende kese görmek için gidicem de o yüzden sordum. Son adete göre 5+6 yı bizde
Bussr Nurellaasss inşallah ya pazartesi minik kalplerini dinleyelim sağlıkla büyütelim ama pazartesi yine haberleselim olurmu :)