Arenimoo yeschef-13 İnşallah o haftaları görürsem bende yaptırmayı düşünüyorum canım. Detaylı anlattığın için teşekkür ederim 💕🥰
Hulo2105 Shr35 yaa ben 30 unda verdim kanı demek ki 3-4 güne çıkar. 12 gün dediler de burda biri daha 6 güne çıktı demişti çok teşekkürler❤️
Shr35 Hulo2105 rica ederim ne demek 🌸 siz sürekli arayın gerekiyorsa darlayın ben öyle yapmıştım 😂 laborant olduğum için her zaman fazla süre verdiklerini biliyorum mahçup olmamak için siz sürekli sorun . İnşallah güzel sonuçlar alırsınız 🙏🌸
elmaelmaelma Hulo2105 ben 23ünde vermiştim, dün belli oldu sonuç. Aramak fayda etmiyor maalesef. Muhtemelen yurtdışına gönderiliş tarihleriyle alakalı olabilir erken veya geç gelmesi. Yani toplananlar her gün değil de 3-4 günde bir gidiyorsa belki o yüzdendir.
elmaelmaelma Hulo2105 ben de aynı yere yaptırdım, 350 Euro olarak hesaplandı. @Arenimoo yaptırmayı düşündüğünüzü söylerseniz doktorunuz önerir sanırım kendi bildiği bir yeri.
iremd-1798 Bende yaptırdım özel bir laboratuvar da kan verdim incelemeye gönderildi ve 1 haftada sonuçlarım geldi özelde ki doktorum yönlendirdi. 7700 TL ödedim benimkinde negatif yazıyordu 🥹 doktorum da sağolsun açık açık hepsini inceledi ve açıkladı 🥰🥰
Hulo2105 elmaelmaelma tabi öyledir her gün gitmez sonuçta yurtdışına gidiyor belli bir sayıya ulaşınca gidiyordur. Sorun değil 10 günde çok bi zaman değil bekleriz 🥲
Ebrcakir Hulo2105 sonucu nasıl iletecekler peki mesaj yoluylamı m Hulo2105 sonucu nasıl öğrendiniz peki bende ayın 30 unda verdim henğz beklemedeyim sonuç çıkınca bilgilendirme yapıyorlarmı , aynı firmaya yaptırmışız
Hulo2105 Ebrcakir evet hem doktora hem bana sonuçların görüntüsünü atacaklarmış. Bende 30 unda verdim kanı bugün sordum 10-11 günü bulur ama erken gelince atıyoruz zaten sonuçları dediler.
Gizem9688 fundatlas gentanı bu hafta aradim 9500 tl dedi. Ben nice test tercih ettim cumartesi kan vereceğim 440 dolar dedi
cerend2024 İstanbulda olup testi amerikaya gönderen laboratuvar şirketi önerisi olan var mı bu test için?