Hayat31 Kızlar selam. Şu an 24+3 haftaliğiz. Azar azar bebeğin alisverisini yapmak istiyorum,ama bir yandan erken mi diye düşünüyorum Çünkü sonra kimse bu konuyla ilgilenemeğecek,şimdiden alsam mı kiyafetlerinden ? Bir sorun çıkar mı bu haftalardan sonra😒
busduuk1914 Hayat31 28 haftalığım bir tek yatağı ve halısı kaldı. Bir de doğum çantasına konacak 3-5 ürün. Her şey çok pahalı. İnsan korkuyor ama bugün almadığıma yarın pişman olacağıma alıyorum vallahi herseyi
ela1906 Hayat31 ben 25+5 odasini anne yanini aldim kiyafete de yeni yeni basliyorum cok sıkısmaktansa yavas yavas almak icine sine sine yerleştirmek daha guzel olur canim son aylari bekleme derim🫠
MorKelebek54 Hayat31 bence gec bile kalmissin canim ama kesinlikle almaya başla hazirda bulunsun toplu sekilde alcaksan o ayri ama azar azar alayim diyisan bence baslamalisin
Hayat31 OguzMoms yaa. Çok iyi. Allah kucağımıza almayı nasip eylesin. Ben sadece 2 tane hastane çıkışı almışım ve 1tane deterjan 😄akrabalara sorunca bekle daha Mayıs’ta falan alırsın dediklerinde çok kızıyorum. Sanki benim yerime kimse bu işleri yapacak gibi
Hayat31 busduuk1914 aynen öyle,korkuyoruz ama almazsak hergun dahada pahalaniyor. Sağlıklı gelsin bebeğiniz sizinde ☺️
OguzMoms Hayat31 Kimseye sormayın bence benim burda kimse yok kendi ailemden herşeyimi kendim yapıyorum inanın ne olacağımız belli değil son zamanlarda halimiz mecalimiz olurmu bilmiyorum bide 6 yaşında oğlum var onu okula götürüp geliyorum benimde doğumum Mayıs sonu gözüküyor ama.bence şuan yapacak durumda ve imkandayken yapmak daha mantıklı insanlara sorarsanız sadece akıl verirler saolsunlar 🤣
cokbilmismom Hayat31 mayısta nasıl alacaksınız 24. Haftasınız mayısta doğum olur zaten 🙈 benim 23. Hafta bitiyor mayıs ortası gibi doğum gözüküyor tahmini. Odasını arabasını park yatağı vs aldık. Kıyafet olarak daha çok almadım bu ay alacağım, hastane çıkışı falan ve hanstane çantası alışverişini tamamlayacağım. Bide bunları yıkayıp ütülemek var mayısta nasil yaparız doğuma giderken😂 bir an önce başlayın bence
Hayat31 Ay çok iyi ya kızlar. Mesajlarınızı okuyunca çok rahatladım. 🥰🥰🥰Ben başlayım artık sonra birden unuttuğumuz o kadar şey olucak ki. Bir de biliyorum kimse gelip de toplu benimle hicbirsey almicak 🤦para anlamında değil ha,gelip de saatlerce benimle onu al bunu al yapmaz. Şimdi bile yapan yok 😄
S12e28h46 @Hayat31 19+1 im şuna herşeyini 13 haftalıkken toplu aldım yatağını beşiğini bebek arabasını kıyafetleri ana kucagı vs akla gelecek herşey tamam sade hastane çıkışı kaldı kapı süsü ile onuda seçip sipariş edicem iyikide aldım diyorum bebek arabasını 13 iken mesela aldım şuna 20 bin olmuş zamanında almadığın şeyler için çok üzülürsün gün geçtikçe artıyor fiyatlar şuna bebek kremi vs alınacak çanta hazırlığı var tek sonra kendime alıcaklarım var oyuzden bir an önce yap derim
TugceV96 Hayat31 Kesinlikle başlamalısın almaya gerçekten yarına bıraktığın her şey ateş pahası oluyor
Hayat31 TugceV96 korkularım azaldı resmen 🤦boş inançlar falan. Doktorumda herşey yolunda demiş daha ne bekleyim ki
asell13 Hayat31 herşey gittikçe pahalanıyor alıp kaldırabilirsiniz bende 24+2 haftalığım 1 gün var aramızda 🥰 benim oğlumdan kalma araç gereç vs var görümcem sağolsun yeni kızı oldu herşeyini kaldırdı bebeğin beşiğine varana kadar açılmamış birsürü paket bez vs doğuma yakın yine annem eltilerim falan onlar yapacak alışverişi ben sadece kendime lazım olanları alacam doğumdan sonra keyfi alışveriş yaparım 🥰
Hayat31 asell13 kendime hiç bişey zaten almamışım anca bakınıyorum internette falan 😄ne alacagimida bilmiyorum. Hiç anlayışım yok bu konularda🤦
asell13 Hayat31 depend alabilirsin kullanılmamış temiz iç çamaşırları emzirme sütyenleri lohusa pijama takımı ekstra pijama takımı terlik göğüs ucu kremi almak istersen gümüş kapak ve kalkan göğüs pedleri süt arttırıcı çaylar göğüs pompası bunları kendine alabilirsin mesela eksik çok yeterki sen alayım diye niyetlen 😂😂
Hayat31 asell13 😄evet ve kalk git al diyeceksiniz. ben Bahçelievler’de yaşıyorum bir de buralarda hiç hamile kıyafetine falan denk gelmedim. Anca internetten bulmam gerekiyor galiba. Avmde bile zor bulunuyor ya da ben mağazalarını bilmiyorum
xhbgns Hayat31 Canım gün geçtikçe maalesef her şeyin fiyatı daha da artıyor, ben henüz bebek fikri ortada yokken büyük şeyleri indirimde gördükçe alıyordum bebeği öğrendiğimizde çoğu eşyasını almıştık cinsiyetini bilmeden cinsiyet öğrendikten sonra sadece dışarda giydireceğimiz 5-10 parça eşya aldık o kadar. Kötü düşünüp kötüyü çağırmayın 💕
Hayat31 xhbgns 🥰 bende öyle dusunuyorum daha doğrusu düşünmek istiyorum ama işte stres sinir verince kenardan birileri insan soğuyor hicbirsey yapasi gelmiyor