mervemomsaybars Bu test için aç mı tok mu gidilmeli? Bide sağlık Ocağı yapıyor dediler doğru mu? Bilgisi olan var mı?
amayinedeiyiilerledim mervemomsaybars kaç haftalık hamilesiniz ve neden testi yaptırmak istiyorsunuz.?🤔
2kedili mervemomsaybars sadece toksoplazma yapılmadı bana diğer testlerle birlikte oldum o yüzden aç gitmekte fayda var 1 saat sonra yemek yiyip gitmemi istediler tokluk kan şekerine baktı benim hepsi aynı gün yapıldı
mervemomsaybars amayinedeiyiilerledim 33 haftalık hamileyim 1 günlüğüne evimde arkadaşımın köpeğini getirdim. Aşıları tamdı fakat henüz yavru olduğundan dışkı eğitimi tam değilmiş. Evimde etrafa yapmış dışkısını ben fark eder etmez eldiven takıp maske ile temizledim direkt bir temas söz konusu değil ama ertesi gün ağzımda aft çıktı. Kırgınlığım oldu, içimde şüphe var. Şu hafta da bir müdahale söz konusu mu onu da bilmiyorum ama yine de yaptırmak istedim
5280Al Sağlık ocağı yapmıyor takibinde olduğunuz kadın doğum Uzmanına danışırsanız gerekli gördüğü taktirde teste yollar sizi ki zaten suanda gebelikte ilk aylarda yapılan testler arasında istenmekte yinede ayreten görüşmenizde fayda olacaktır
Bebiikommm Daha yeni yaptırdım başka kan tahlilleri de istemişti doktorum o yüzden aç gitmiştim ve sağlık ocağında kan verdim toksoplazma için sonuçlarım çıktı yapılıyor sağlık ocağında
amayinedeiyiilerledim mervemomsaybars anladım. Çok geçmiş olsun. İnşallah bişey yoktur. Ben tedavi sürecindeyim. Enfeksiyon bölümü tarafından takip ediliyorum. Ben tahlillere aç gidiyorum ama doktorum fark etmez demişti. İlerki haftalarda tedavi olup olmadığını bilmiyorum. Umarım tedavi gerektiren bir sonuç almazsınız 💐
Bebiikommm mervemomsaybars rica ederim ne demek.pweşembe günü nasipse doğumum var ve hamileliğim boyunca 3 kere kan tahlilleri istemişti doktorum içlerinde toksoplazmalarında olduğu 3 ün de de sağlık ocağında yapıldı toksoplazma bazı tahlilleri devlet karşılamıyor onları özelde yaptırmıştım zaten 2-3 tane bişey Di oda. siz naptınız yaptırdınız mı tahlillerinizi
mervemomsaybars amayinedeiyiilerledim çok teşekkür ederim inşallah size de acil şifalar diliyorum Allah yardımcınız olsun 🌺