Mucize2 Esrarengizesra bende abdullah beye gidiyorum bu 2. Doğumum olcak Allahın izniyle ve çok memnunum
Mel-sin Erdem4515 Kemik yapın hakkında bişey demedi hem de çatıya bakıp. Sorsana bı dahaki muayenede. Eğer yine bişey soylemezse deneme amaçlı başka doktora gidiver bı sonraki hafta.
Erdem4515 Orda gidersem eger bilgisayrdan çıkıyor kendisi görüyor kime gittiğimi bende artık yoruldum doktor aramaktan inşallah bu hafta gittiğimde soracam
Mel-sin Erdem4515 Doktorların görebildiğini bilmiyodum. Sor bakalım bu hafta ne dicek. Aslında dediğim gibi erken olduğu için bilgi vermiyor olabilir. Ama açılma varsa bilgi vermesi lazm
TubaSerinkaya Ben ibrahim özduraga gidiyorum muayenesi 300 tl ve doğumu 3000 tl sanko hastanesinde doğum yapcam 1000 tl ödeme yapcaz suit oda farkıda 500 tl ödücem ve 39+4 düm normal doğum bekliyoruz
AzraCaglar TubaSerinkaya Valla bence piyasa göre normal fiyatı. Ben ilk 2016 da doğum yapmıştım. Medical park Hatice ender soydinçti doktorum. O zaman oda dahil yaklaşık 2500 tl ödedik normal+ prenses doğum için
Gmzekya AzraCaglar çok iyi hemde seninle doktor hasta gibi değil yakın arkadaşı akrabası gibi davranıp ilgileniyor. İlk görüşmenizde bile sanki yıllardır seninleymis seni taniyormus gibi davraniyor. İnsan kendini yakın hissediyor cekinmiyor
Zezgit Sanko ali irfan güzel. İstediğim her an ulaşabliyorum kendisine doğum fiyatlarını daha sormadım doğuma yakın konuşuruz diye hiç sorma gereği duymamıştı. 🤷
AzraCaglar TubaSerinkaya öyle ama işte her doktorun ücreti de farklı oluyor. Hatice hanımdoçent olduğu için ücreti fazlaydı