Durdaneunl Merhaba tüp bebek ikiz gebeyim ilk gebeliğim bebek hareketlerini hâlâ hissetmedim doktorum geçen cuma 22ye kadar bekleyelim dedi ultrasonda baktı sorun yok dedi ama hissetmedikçe tedirginliğim artıyor sizlerde durumlar nasıldı 20+6haftalık
Durdaneunl Ecemnm tedavide iğnelerden dolayı son zamanlarda biraz kilo aldım ideal kilomun biraz üzerinde gebe kalmıştım toplam da şuana kadar 4kilo aldım
Durdaneunl Ecemnm 24ü geçerse sorun olur mu acaba bebelerde ultrasonda sorun yok dedi doktorum fakat yine de tedirginim
Ecemnm Durdaneunl mutlaka hissedersiniz o vakitlerde merak etmeyin sevdiğiniz şeyleri yiyin sakin ortamda dinlemeye çalışın onu sola yatip Veya bir kaç dakikligna sırt üstü uzanıp biraz bekleyin eminim o zamana kadar hissedersiniz
Durdaneunl Ecemnm şekerli şeyler yiyip sola yatıp bekliyorum şimdilik birşey yok sabırsızlıkla bekliyorum teşekkür ederim ☺️
Ecemnm Durdaneunl ben zayıf hamile kaldim47 kiloyla ona regmen bir kere 17.haftada hissetim bir kere sadce 19.20. haftaya kadar hissetmedim sonra yavaş yavaş başladı sırt üstü uzanıp sesiz odada dinliyordum onu 🥰
Ecemnm Durdaneunl evet en iyisi o ama benim bebişin en çok harket ettiği pozisyonda oydu 😂haber verin