Anonimanonim Gixemm peki bu durumda gebelik geç mi öğreniliyor yani atıyorum adet günün bir hafta geçince falan gibi
Kader-B Kızlar kontrole gittiğimde 8+1 idim son afete göre ama kese 6+5 te idi kese var bebek yok doktor son adete göre 10 haftaya kadar bekleyelim dedi daha önce yaşayan var mı merak ettim kese var yolk saç var ama bebek yok şuan
Lulu57 Kader-B merhaba benim adetim 9 Aralık adete göre 9+3 haftalığım ama bugün doktora gittim 6+1 çıktı yolk var bir hafta sonra gel dedi bende anlamadım ne oluyor ne bitiyor 3 hafta gerideyim sağlikli mi sağliksizmi anlamadım valla
Hulo2105 Anonimanonim benim satım 11 kasımdı. 10. Haftamda doktor düzeltilmiş satı 18 kasım dedi. Ama ben 13 aralıkta öğrendim gebe olduğumu aslında baya erken öğrenmiş oldum. Anlamadım herhalde 1 hafta geç döllenme olmuş oldu 1 hafta geride haftam yani. Ama erken öğrendim baya hocanın dediğine göre.
Kader-B Lulu57 bana da öyle dediler ama bebek oluşmadı 10 haftaya kadar bekledik sonra kürtaj dediler
Lulu57 Kader-B ilk gittiğinde 5 haftak dedi 2,5 hafta sonra gittim 6,1 dedi sali yine gidicem bakalim ne olacak ama göğüslerimde hassasiyet var bel ağrisi kasık ağrısı ara ara ve hep acıkıyorum 2 saate bir açım
Kader-B Lulu57 benimde öyleydi canım ama bebek oluşmadı dedi doktor kürtaj dedi ya da bekleyelim vücut atsın dedi
Lulu57 Kader-B kurtajmi yaptiniz veya beklediniz mi hazıranda ben 5 hadtalıken düşük yaptım kendinden duşmuştu
Kader-B Lulu57 19 ekimde kürtaj olmuştum zaten bebeğin kalp atışı durmuştu sonra 28 Kasım da adet gördüm sonradan hamile olduğumu öğrendim kese ve yolu saç var ama bebek yoktu doktor seçenek sundu sana zararı yok dedi bende bekliyorum vücut keseyi atsın diye